loading...

сряда, 24 май 2017 г.

В следващия епизод на "Лъжовно сърце": Решението на Лисандро (25-и май)


Прочетете какво ще се случи в епизод 21 (25-и май) на хитовия латино сериал "Лъжовно сърце", излъчващ се всеки делник от 13:30 по Diema Family.


След заявлението на Лисандро, Мариела разкрива най-голямата си тайна и му заявява, че въпреки сексуалните му предпочитания, тя ще продължи да го подкрепя до деня, в който той реши да каже истината на семейството си.

Мариела се погрижва за Хулио, който е сериозно ранен след сблъсъка с Рохелио, но за щастие ще се възстанови бързо. Виждайки това, Елена решава да няма нито едно насилие повече.

Лисандро лъже и заявява, че има връзка с Мариела, заради което Роберто го гони от дома си. Виждайки, че няма друго решение, отива при Алонсо, който го подкрепя, за да може да започне от нулата и да стане независим, без да живее при условията на баща си.

Леонардо вдига сцена на ревност, като вижда Алонсо близо до Мариела. Притеснен за емоциите си, решава да сподели чувствата си и да поговори с Кармен, която го съветва да се влюби пак... Ще може ли Леонардо да признае любовта си на Мариела?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...