loading...

сряда, 24 май 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Охранителите на клуба на Дамир пребиват Озан, а Джихан прави погром в заведението, за да отмъсти (25-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (25-и май) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Джансу прави снимки на бебето с телефона си. После се обажда  на Дениз да види снимките. Той отказва, защото работи на строежа. Джансу му се сърди.

Берил прави забележка на Кериман, защото с чистенето си смущава клиентите. Джансу звъни на леля си. Оплаква се, че  детегледачката не се грижи добре за Емре. После пита леля си дали ще може да гледа бебето. Кериман се наема, но отказва да ѝ се плаща. Джансу много настоява и лелята се съгласява. Кериман подслушва разговор на детегледачката с нейната приятелка, в който описва красотата на Дениз. Лелята се ядосва и вдига такъв скандал на детегледачката и я гони.

Йозкан започва работа при мафиотите. Подслушва шефовете си, но те го хващат. Той се оправдава пред тях, че не ги е подслушвал. Те му вярват, но Енгин звъни на приятеля си и му вдига скандал, защо не е отишъл в сервиза.

Кериман гони Хаджер от работа. Казва ѝ, че сама ще гледа Джан. После сваля заплатата на своята приятелка.

Джансу още се сърди на Дениз, че не е видял снимките на детето. Пита мъжа си, защо не поглежда и не се радва на Емре.

Джансу съобщава, че е освободила бавачката. Дениз се учудва. Тогава Джансу казва, че през деня ще го гледа Кериман, а през нощта ще се грижи тя. Дениз я пита, защо прави това. Джансу отговаря, че не може да накара на сила мъжа си да приеме бебето.

Джихан продължава да се чуди защо телефоните на Дилара и Озан са изключени. Започва да се притеснява за тях. Йълдъръм казва, че няма инциденти с двамата, които да са регистрирани в полицията. Джихан звъни на Митхат. Полицаят излиза с колежката си. Не отговаря на обаждането на Джихан.

Рахми моли Йълдъръм да проучи Екрем, защото се съмнява, че старецът играе с Асу и Джандан.

Чаатай продължава да търси Дилара.

Джихан отива при Селма, но хората на Демир го следят. Селма се съгласява да се обади на хакера да открие Дилара и Озан. Селма предлага да отиде в полицията и да помоли неин познат да проследи телефоните.

Озан отива в клуба на Демир. Сяда на мястото на един от клиентите и провокира сбиване, но никой не му се връзва.

Селма дава номерата на шефа си, за да ги проследи. После казва всичко на полицейския шеф.

Озан продължава да провокира младежите в заведението, за да се сбият.

Дамир организира събрание. Веднага му докладват, че някакъв тип прави проблеми в заведението. Охраната на клуба се опитва да изгони Озан. Привиква го в една тайна стаичка. Заплашва го. После всички охранители се нахвърлят върху младежа и го пребиват от бой.

Селма докладва на Джихан къде е Озан, но от телефона на Дилара няма сигнал.

Харун също е притеснен за жена си.

Озан са го изхвърлили пред хотела пребит. Джихан веднага праща хората си да разберат, кой е пребил сина му. След това влизат в заведението и съсипват клуба. Джихан търси собственика. Демир наблюдава от камерите, но не се намесва в погрома.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...