loading...

четвъртък, 25 май 2017 г.

В следващия епизод на "Лъжовно сърце": Рафаела срещу Демиан (26-и май)


Прочетете какво ще се случи в епизод 22 (26-и май) на хитовия латино сериал "Лъжовно сърце", излъчващ се всеки делник от 13:30 по Diema Family.


Леонардо се опитва да говори с Мариела за любовта, която се е зародила в него, но тя му дава да разбере, че гледа на него само като на бащата, който никога не е имала. Пред този разочароващ отговор Леонардо се утешава в ръцете на Дениз.

Алонсо се опитва да се сближи с Мариела с намерението да си припомнят приятелството, но тя му поставя като условие да й върне земите на дядо й. Затова той решава да продължи войната и използва Рената, за да ревнува. 

Демиан иска помощ от Роберто, за да уреди трансфера на наследството на Рената и на свой ред да потърси финансово решение, чрез което да избегне фалит, така, че заради един лош ход на пари в чужбина, Ферер могат да фалират.

Рафаела се страхува, че Демиан крие нещо от нея и се опитва да вземе документите, които доказват кризата в Куадрум. Чувствайки се разкрит, двамата спорят и дори се удрят. Пред тази агресия, тя обещава да си отмъсти и да разкрие всичко, което знае.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...