loading...

неделя, 28 май 2017 г.

Утре в "Моята карма": Митхи е арестувана за убийство (29-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (29-и май) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Асгар насочва пистолета към Халид и този път стреля в сърцето му. Халид си движи ръката към него, но пада преди да успее да го докосне. Той се гърчи от болка. Асгар му казва, че е извършил голям грях и го пита дали го боли. Той излиза от стаята, но чува шум и се връща вътре. Халид го хваща за крака, но Асгар го ритва с крак и се измъква. Той бяга през прозореца. Халид остава на земята и повтаря името на Митхи. Асгар слиза по стълбите и отива някъде. Ашфак го вижда. Той носи подарък и влиза вътре в къщата. Изведнъж се чува вик, Митхи и останалите от семейството също го чуват. Саба е при Халид и плаче. Тя се опитва да го събуди. Ашфак се качва горе в стаята при нея. Той изпуска подаръка си на земята. Отива при Халид и започва да го пита какво му се е случило, кой го е направил и му казва, че ще се оправи. Ашфак се обажда за линейка, Митхи също влиза в стаята. Халид продължава да ѝ повтаря името и ѝ казва, че е в опасност. Останалите от семейството също влизат в стаята. Всички са много разстроени. Халид се опитва да каже, че Митхи е в опасност и я посочва с пръст. Саба го разбира по грешно и обвинява Митхи за смъртта му. Ашфак казва на Халид, че линейката ще дойде след малко, но през това време той умира. Ашфак се опитва да утеши Саба. Митхи плаче и слиза долу. Тя се сеща как Саба я обвиняваше за смъртта на Халид.

Асгар отива при Акаш и си говорят. Асгар говори с някакъв човек и му дава шишенце. Всички чакат да се прибере. Асгар се прибира, правейки се, че не знае нищо. Пита ги пита какво се е случило. Саба го прегръща и му казва за смъртта на Халид. Ашфак казва, че някой е стрелял в него. Той прегръща Саба. Асгар се ядосва, че някой е влязъл в къщата и е убил брат му. Саба отива при Митхи и я стиска за ръцете, пита я защо го е направила. Ашфак си припомня, че е видял Асгар да слиза по стълбите малко преди да се чуе вика и се усъмнява в брат си. Митхи плаче, а полицията носи тялото на Халид долу. Саба отива при него. Ансари гледа към Митхи, отива при Асгар. Асгар му казва, че досега не е имало кражба в тази къща, а сега има убийство Допълва, че сигурно някой крадец го е направил. Той казва на Ансари, че Халид е много добър човек и го моли да му позволи да извършат ритуала с кремацията. Ансари казва, че това е убийство. Ансари не им позволява да направят ритуала, Асгар го моли, но той отказва. Ашфак подкрепя Ансари и заявява, че не трябва да пренебрегват факта, че някой е стрелял по член от семейството им. Ашфак казва, че това убийство е петно върху тяхното семейство и че убиецът трябва да бъде арестуван. Ансари съобщава, че ще предаде тялото утре сутринта. На тръгване той вижда Митхи. Пита я къде е била, когато е извършено убийството. Тя му отговаря, че е била в стаята си.

Акаш се събужда с главоболие. Човекът, който отговаря за него, му носи храна и вода. Полицията извиква Саба в полицията за разпит и я питат какво точно се е случило. Тя разказва всичко на полицията и казва, че Халид преди да умре е посочил Митхи. Ашфак вижда, че Митхи е тъжна и влиза в стаята ѝ и разговарят. Всички са облечени в бяло. Ансари идва и слага белезници на Митхи .

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...