loading...

неделя, 28 май 2017 г.

В следващите епизоди на "Завинаги свързани": Манав предлага брак на Шравани, а Арчу отказва развода


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия индийски сериал "Завинаги свързани", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Падането на Арчана не я е наранило сериозно, но е увредило здравето й. По тази причина Манав вика лекар, докато Савита се държи, сякаш снаха й е паднала нарочно. Лекарката успокоява Манав, че съпругата му е здрава и ще се възстанови. А той е готов на всичко, за да осигури безопасността й.

Семейството на Арчу се тревожи за нея и Сулочана изпраща Вайшали в дома на свекърва й. Савита обаче отпраща момичето, заявявайки, че ще се погрижи сама за снаха си. И докато всички в семейството се безпокоят за младата жена, свекърва й организира годежа на Манав и Шравани. И дори подтиква новата си снаха да се държи с бъдещия си мъж като омъжена жена. Шравани се вслушва в думите на Савита и започва да се сближава с Манав. Арчана обаче е огорчена, че не са изчакали дори да се разведе с него. Съседите също порицават Савита за поведението й, но тя отказва да се вслушва в съветите на останалите.

Винод се извинява на сестра си за обидите, а Манджу неочаквано се прибира. По съвет на Расика тя се сближава с роднините си и моли свекърва си да не изпраща брат й в затвора. Заради бъдещото бебе Сулочана приема да не съди Аджит, но настоява той да не прекрачва вратите на дома й.

Междувременно Сатиш настоява пред Бавна да не съди новата му избраница твърде сурово. И настоява да я приеме без критики и упреци за миналото й.

Савита организира годежа на Манав и Шравани, а Гириш е изключително щастлив. Той настоява събитието да се проведе преди зет му да се е развел с първата си съпруга. И макар Арчана да е съсипана от тази новина, тя се опитва да се зарадва за тях двамата.

Вайшали и Варшу разбират за решението на Манав и са огорчени. Те организират план, за да го разделят с Шравани, но Арчана научава и настоява да не закачат бъдещите годеници. Тя също страда от годежа и отказва да присъства на събитието. Но моли сестрите си да не пречат на щастието на двойката.

След годежа Савита е обиждана от съседите, че при жива и венчана съпруга, Манав си взима втора жена. Арчана обаче защитава свекърва си и заявява, че след два месеца ще остави мъжа си, така че той има пълно право да бъде щастлив.

Савита не се трогва от вниманието на снаха си, въпреки че Арчана прави всичко, за да я почита. Тя дори организира празненство за годишнината от сватбата на Дамодар и Савита. А след това изпраща актьора на турне с театралната му трупа.

Серия от атентати върху влакове хвърлят в ужас семейството на Дамодар. Манав научава, че влакът, в който е пътувал баща му също е взривен. Разтърсен, той се обажда и споделя с Арчана нещастието си. Докато всички го мислят за мъртъв, Дамодар изтрезнява на гарата, след като е бил твърде пиян, за да се качи. Завръщането му у дома радва всички, но той е съкрушен, когато научава за смъртта на колегите си.

В щастието си Мавам прегръща Арчу, което провокира ревност у Шравани. Тя настоява пред съпругата му да се разведат по-бързо, но всички трябва да изчакат да мине срока.

Още една изненада радва Савита. Сачин си е направил застраховка — живот, преди да почине и я е завещал на Шравани. Савита изпраща снаха си да вземе парите, доволна, че най-накрая ще стане богата.

Междувременно Варша и Сатиш организират годежа си, а Бавна настоява пред Расика Аджит да не стъпва на събитието. Манджу обаче е предупредена от майка си, че той все пак ще дойде.
Арчана отива сама у дома си, но Шравани настоява Манав и нея да отведе като своя бъдеща съпруга. Дни по-рано е станал скандал между тримата, тъй като Манав и Арчу са изпълнили ритуала за пуджа като съпрузи. Шравани споделя на Вандита, че е влюбена в Манав. И няма да го даде на Арчана.

Източник: Woman on the top

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...