loading...

вторник, 30 май 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Дилара се събужда, но не помни децата си, а синът на Халил убива Джандан (31-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (31-и май) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Митхат не може да каже къде е Озан. Джихан се ядосва, но полицаят не може да проследи нито телефона му, нито кредитни карти, нито могат да открият колата му. Рахми се опитва да успокои сина си, че нищо не се е случило с Озан.

Дамир е при Хазал. Опитва се да успокои момичето, че Дилара ще оздравее. Хърватинът ѝ предлага да отидат заедно някъде. Митхат тайно подслушва техния разговор.

Полицаят казва на шефа си, че в хотела на Джихан се организира среща на цялата мафия. Директорът не иска да се провали случая. Казва на Митхат да остави всичко, за да разберат какво са замислили мафиотите.

Харун води Хазал в Морския аквариум, за да гледат акулите. Хазал е въодушевена. Асу звъни на мафиота, но той не си вдига телефона.

Асу не може да влезе в стаята, където са били с Дамир. Проверява на рецепцията и вижда, че стаята вече е свободна. От хотела отказват на Асу да ѝ дадат стая на името на Демир. 

Асу се връща у Джандан. Опитва се да обясни на адвокатката, че е сгрешила, но Джандан я няма в жилището. Асу вижда, че адвокатката е продала къщата на Екрем и си е прибрала парите. Започва да търси парите. Открива ги в един сак. Взима го и излиза. 

Хазал е очарована от поведението на Дамир. Отива в стаята, където лежи Дилара. Казва ѝ, че е обнадеждена и че тя ще се оправи.

Дениз помага на Джансу да се грижи за бебето. Джансу се опитва да обясни на съпруга си, че ще направи всичко възможно, за да не се повтори инцидента с Емре.

Дениз се оплаква на Рахми от поведението на Джансу. Старецът му казва, че ако не ѝ помагат с гледането на детето, Джансу ще влезе в лудницата.

Харун е съсипан, заради Дилара.

Джандан се прибира вкъщи и забелязва, че Асу е откраднала парите. Изпада в паника. Веднага звъни на приятелката си, но Асу е във ваната в един луксозен хотел и си пие шампанското. Джандан се заканва да ѝ отмъсти.

Изпраща заплашително съобщение до Асуман. В това време синът на Халил ѝ се обажда и я кани да работят заедно. Адвокатката се хваща на въдицата...

Йозкан отива на работа при мафиотите. Лъже ги, че е принуден да гледа вуйчо си. Двама от хората на Мерт го гонят от работа. В това време Джандан пристига. Йозкан я вижда...

Мерт кани Джандан в офиса си. Казва ѝ, че ще занесе доставката в ада. Адвокатката се оправдава, че не тя е убила Халил. Натопява Асуман. Въпреки всичко Мерт я убива, за да отмъсти за баща си. Разпорежда се на хората си да му доведат Асу.

Хазал пита Джансу къде е Озан. Тя казва, че не знае.

Харун се прибира в имението и вижда, че стаята на Аллаз още е празна. Полицията е открила къде се намира Озан. Съобщават на Харун.

Дилара помръдва с очи. Джихан радостно вика лекарят.

Дилара идва в съзнание. Спомня си всичко. Иска да види Джансу. Джихан й казва, че всички са добре.    

Съобщават на Озан, че пътят вече е отворен. Полицията и Харун пристигат в хотела. Озан отваря. Вижда полицаите и Харун. Казва на баща си, че не му е син. Пита го защо си е помислил, че ще нарани Аллаз. Озан иска полицаите да го арестуват. Харун отказва да подаде жалба. Младежът заявява на Харун, че повече не иска да го вижда.

Емине едва сега открива съобщението на Аллаз. Веднага се обажда на Харун и го моли за прошка. Лекарите се обаждат и му съобщават, че Дилара е дошла в съзнание.

Дамир отива на конгреса в хотела на Джихан. Среща Хазал и се прехласва по нея, Джихан се обажда на дъщеря си и съобщава радостната вест. Хазал се радва и инстинктивно прегръща Дамир. Митхат наблюдава тази сцена.

Дилара се вижда с Джансу. Момичето я успокоява, че е добре. Харун води Аллаз в болницата. Дилара не е доволна от това. Пита съпруга си, кое е това дете, което е с него. Харун обяснява, че това е техният син.

Идва и Хазал, но Дилара не я познава.

Дилара казва на Джихан да изгони всички останали от стаята. След това иска обяснение от него какво е станало. Заявява, че има само една дъщеря и това е Джансу...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...