loading...

вторник, 30 май 2017 г.

В следващия епизод на "Лъжовно сърце": Рената е разкрита!? (31-и май)


Прочетете какво ще се случи в епизод 25 (31-и май) на хитовия латино сериал "Лъжовно сърце", излъчващ се всеки делник от 13:30 по Diema Family.


Сантяго признава пред баща си, че е имал интимна връзка с Рената преди тя да започне да се интересува от брат му. Като чува това, Демиан се вбесява и го заплашва, за да си мълчи и да продължи със сватбените планове с Флоренсия.

Мариела кани на вечеря Леонардо, но в ресторанта се натъкват на Алонсо и Рената. Разменените погледи не са достатъчни и двете двойки започват да се обиждат. Този път Леонардо не издържа на желанието си да постави на мястото му младия Ферер и го поваля с един удар.

Рената научава, че Сантяго е разказал на Демиан и го заплашва сериозно. Тя не би позволила на никого да ѝ отнеме любовта на Алонсо. Докато спорят, Рохелио дочува какво е станало между тях и се опитва да шантажира Рената, за да не издаде тайната.

Най-накрая, Сантяго се поддава на натиска от страна на баща му и приема да се сгоди за дъщерята на Молинер. При тази новина, Сара се опитва да попречи на внука си да допусне голяма грешка и да бъде нещастен, постъпвайки като дъщеря ѝ Лусия, която се е омъжила без любов...

Дали Сара ще попречи на Сантяго да извърши най-голямата грешка в живота си?!

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...