loading...

вторник, 30 май 2017 г.

В следващия епизод на "Не ме оставяй": Любов за всички


Прочетете какво ще се случи в епизод 139 (31-и май) на хитовия латино сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV Lady.


Освалдо разговаря с Маите и изразява разочарованието, което е изпитал след като тя го е предала и изоставила. А когато научава, че също така е била замесена с Леонел, решава да я изгони от Маува и така да избегне повече проблеми между тях...

Мау и Валентина събират цялото семейство, за да обявят своята връзка. Те искат да осъществят мечтата си да бъдат щастливи заедно. По този начин, любовта идва за всички – Алексис, Фер, Алан и Алмудена също обявяват официално връзките си.

Каролина напуска дома си и започва нов живот. Моника се приближава до нея, за да ѝ помогне и я съветва за бременността. Това е първата крачка двете да се държат като семейство. Остава й надеждата, че някой ден Рене ще се промени към по-добро. Той обаче пребива до смърт един мъж заради облозите.

Гонсало разкрива лошите намерения на Илеана и разобличава нейния мръсен план да се превърне в госпожа Мурат с единствената цел да прибере парите му. След това е изгонена от дома и живота на Гонсало завинаги.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...