loading...

сряда, 3 май 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Махиде се самоубива, а Хазал и Митхат признават чувствата си един на друг (4-ти май)


Прочетете какво ще се случи утре (4-ти май) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Джихан води детето в имението при майка му.  Харун звъни на Дилара. Тя му казва, че Джихан е довел Аллаз при нея и в момента го храни. Харун е шокиран.

Озан продължава да успокоява дядо си. После звъни на Дилара, за да разбере дали има някакво развитие по случая с брат му. Дилара съобщава, че Аллаз вече е в дома си.

Джихан настоява да се изнесат от имението. Харун се прибира и прегръща сина си. Дилара не иска. Настоява да остане в дома си. Джихан не може да я разбере, защо постъпва така. Харун се възползва и го гони от имението.

Йозкан и Енгин се скарват.

Директорът на полицията се обажда на Митхат. Съобщава му, че са намерили детето. Младежът докладва на шефа си, че Харун продължава да пере пари и е направил огромни преводи по различни сметки.

Махиде е разтревожена за това, че по нейна вина са отвлекли детето. Моли Хатидже за прошка. Жената е изненадана, но прощава на лелята. Махиде се качва в стаята си и се нагълтва с лекарства.

Харун обяснява на Дилара, че ѝ е простил за онова, което е скрила от него, защото много я обича. Очаква от нея само да го обича и да не се страхува. Харун обещава да приключи с незаконните си дела, за да няма друга опасност за семейството им.

Митхат се среща с Джихан. Казва му, че са му откраднали лаптопа. Джихан се интересува от тайните на младежа. Пита го защо работи в неговата фирма като е толкова кадърен  и успял човек.

Джихан споделя със Селма, че Харун заплашва Дилара с нещо. Настоява да действат бързо. После иска хакерът да провери Митхат. Селма обещава да предаде.

Хатидже открива, че приятелката ѝ е изпила голямо количество хапчета. Намира в нощното шкафче на жената писмо. Веднага се обажда на Харун и му съобщава, че леля му е починала. Харун отива в дома ѝ. Хатидже му казва, че предната вечер тя ѝ е поискала прошка. В писмото си Махиде обяснява, че се е самоубила, за да изкупи греховете си. В последния момент старата жена иска прошка от племенника си.

Харун е отчаян. След погребението на леля му, той също иска прошка от нея.

Хазал се тревожи за майка си. Пита я защо е при него, след като е решила да се развежда. Дилара съобщава на Хазал, че Махиде се е самоубила.

Митхат взима Хазал от имението.

Джихан все още не разбира решението на Дилара. Чуди се с какво я държи Харун. Джихан предлага на Йълдъръм да проучат този въпрос.

Харун отива да се отрече от всичките си тъмни дела, за да изпълни обещанието към съпругата си. Моли Дилара да го изчака да ѝ се обади, за да разбере колко много я обича.

Митхат развежда Хазал в един от старинните квартали на Истанбул. Показва ѝ къщата, в която е преминало детството му. Митхат и Хазал признават любовта си един към друг.

Митхат получава съобщение от Селма да проучи себе си.

Озан отива в хотела на фирмата. Охраната му предава писмото от Джандан. Той отваря плика и вижда диска със самопризнанията на Махиде. Рахми също е шокиран. Озан вика охраната. Пита кой е предал плика. Не получава добро обяснение и иска записите от камерите. Вижда маскираната жена и разпознава Джандан... 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...