loading...

неделя, 7 май 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Дилара разбира кой е истинският й баща (8-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (8-и май) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Харун вика Селма и ѝ предлага да започне работа във фирмата на Джихан. Жената мисли, че той се шегува. Селма му разказва, че Джихан няма да я вземе на работа. Харун е много настоятелен. Тя пита какво ще прави там.

Джандан притиска Асу да вземе нещо от Дилара, за да могат да направят теста. С помощта на Хазал сестрата на Дилара влиза в имението. Домакинята гони сестра си. Хазал настоява леля ѝ да си вземе нещата. Момичето се опитва да защити Асуман. Дилара започва да обяснява на Хазал защо е скарана със сестра си. Забранява на Хазал да се вижда със сестра ѝ.

Асуман си взима нещата и генетичен материал от четката за коса на Дилара. Хазал също започва да разпитва леля си. Асу започва да лъже племенницата си.

Селма казва  на Джихан, какво е желанието на Харун. Той отказва да я вземе на работа.

Шефът на полицията съветва Митхат да каже, че е задържан заради хакерство и после се е отказал.. Джихан получава всички документи за живота на младежа от тайнствения хакер Алфа.

Асуман и Джандан поръчват ДНК теста.

Селма казва на Харун, че Джихан не иска да я вземе на работа. Той ѝ дава някакви документи, с които жената да спечели доверието на Джихан. В тях пише, че Харун е изпрал 73 млн. долара мафиотски пари. 

Джихан изпраща това на Дилара. Тя съобщава на бившия си съпруг, че знае за тази операция. Джихан иска да научи с какво я държи Харун. Дилара е категорична, че не иска да разваля семейството си. Джихан не ѝ вярва.

Дилара разказва на Харун, защо е скрила от него за Озан. Тя е била бременна от Харун, но баща ѝ е нямало да позволи да се омъжи за него, след което тя се е запознала и сприятелила с Джихан. Като е разбрала, че е бременна, е решила да се омъжи за него.

Джихан назначава Селма на работа във фирмата.

Адвокатът звъни на Дениз за наследството от баща му. Той е решил да се откаже, но Хазал предлага да дарят парите за благотворителност. Дениз се съгласява.

Екрем отива в офиса на Дилара в магазина. Изчаква я да дойде. Двамата разговарят. Екрем й дава снимки от детството. Старецът ѝ казва, че е нейният истински баща.

Хазал се разкайва за поведението си в миналото към Джансу.

Дилара не иска да повярва. Мисли си, че старецът иска да отмъкне пари. Съмнява се, че Алпер го е изпратил, за да я изнудва. Гони стареца от офиса си. Екрем й казва, че умира и преди смъртта си трябва да сподели истината с нея.

След 10 дни...

Дениз казва на Джихан, че са дарили парите от наследството на Бурхан за дом за изоставени деца. Кериман и Йозкан също отиват на гости у Джансу. Джан Хашмет веднага отива при Рахми. Йозкан се интересува, откъде детето познава стареца. 

Дилара казва на Харун, че заради него не е на вечеря у дъщеря си. На него не му става приятно, че жената се чувства като затворничка. Харун я моли да отиде у Джансу. Той се надява по този начин да спечели отново сърцето на Дилара.

Дениз използва момента и се извинява на Рахми. Старецът му прощава, но също иска прошка от зет си.

Дилара отива на семейната вечеря.

Харун разглежда снимки от детството на Озан. Дилара забелязва това. Той я пита за Озан. Харун казва на жена си, че много я обича. Дилара обаче не може да каже, че изпитва същите чувства към съпруга си. Той ѝ обещава да я спечели отново...

2 коментара:

loading...