loading...

неделя, 7 май 2017 г.

В следващия епизод на "Не ме оставяй": Освалдо в затвора


Прочетете какво ще се случи в епизод 122 (08-и май) на хитовия латино сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV Lady.


Освалдо е арестуван по обвинение за измама в хотел Маува. Той е отведен в министерството и започва да подозира, че намеренията на Маите не са никак добри – тя е единственият човек, който е знаел неговите пароли.

Фернанда научава, че баща ѝ е претърпял ужасна самолетна катастрофа и за нещастие, не успява да оцелее. След тази новина, тя не само благодари на Алексис, че я е спасил, но също така, че е запазил живота ѝ като не ѝ е позволил да се качи на самолета.

Гонсало се опитва да убеди Леонел да оттегли обвинението срещу Освалдо и да не допуска да го осъдят. Въпреки неговите молби, той прави точно обратното – твърдо е решен да го натопи и да го накара да плати за измамата.

Нурия се опитва да се освободи и успява да избяга от затвора си. Точно в този момент, когато вярва, че се е спасила, пристига Хулиета и двете се сборичкват... Коя ли ще спечели?!

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...