loading...

вторник, 9 май 2017 г.

Чаатай Улусой с нов сериал след финала на "Вътре"


По информация на популярният интернет сайт "Gecce" Чаатай Улусой е сключил предварителен договор с крупен телевизионен канал за сумата от 2,5 млн. турски лири (около 700 хил. долара или 1,25 млн. лв.) за участие в нов сериал.

Тази сума изглежда не толкова значителна, колкото хонорарите на неговите колеги по актьорски разценки (64 хил. лири или 32 000 лв. за серия). 

Също така актьорът никога не се е пазарил за високи хонорари, предпочитайки да работи при свои условия, а именно избор на режисьор, сценарий и партньор (тоест следващата главна героиня ще бъде такава, каквато устройва самия него, а не продуцентите). 

Напълно е възможно Чаатай да се изпробва в качеството на сценарист и втори режисьор (както е известно Чаго вече се е пробвал в това поприще, работейки като сценарист и снимайки късометражни филми). 

Сериалът ще се появи на екрана след около година, тъй като след приключването на "Вътре той планира да заснеме филм и да замине за Лос Анджелис и Ню Йорк, за да подобри уменията си по актьорско майсторство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...