loading...

четвъртък, 25 май 2017 г.

Оперираха Астрид Каролина Ерера от тумор


Известната венецуелска актриса отишла заради главоболие в болница, а се оказало тумор...


Миналата сряда, 17 май, актрисата се е почувствала зле и е отишла по спешност в болницата. "Чудех се дали да споделя тази информация. Реших да говоря първо, защото винаги се изправям пред нещата, второ, за да избегна слухове и трето, като знак за внимание с нас самите и да бъдем отговорни със сигналите, които тялото ни дава", написа актрисата от "Любов при пълнолуние".

И продължи: "В моя случай отидох заради главоболие и си мислех, че е от умора заради работата, заради това, че гледам и двамата си родители, които са болни и правя всичко, за да им намеря лекарства, стресът, през който преминаваме венецуелците всеки ден, за да си осигурим неща от първа необходимост, болката да виждаме как всеки ден убиват бъдещето на страната, за мен бе логично да имам главоболие".

След прегледа обаче, при който всичко било нормално, лекарите решили да направят томография, за да са сигурни. И... "Изненада! След час идва друг лекар и казва: "трябва да направим още изследвания, виждаме нещо". И аз: "Нещо? Какво?". Докторът: "Тумор". В четвъртък продължиха изследванията. Откриха тумор с размер на праскова, който, ако не се оперира, в бъдеще може да засегне очния нерв и да ме остави сляпа". 

За щастие, туморът се оказал доброкачествен и операцията минала успешно, "но трябва да си почивам 15 дена и няма да мога да изпълня ангажиментите си". Най-доброто лекарство за нея е присъствието на дъщеря й Миранда Каролина. 

1 коментар:

loading...