loading...

вторник, 6 юни 2017 г.

Утре в "Моята карма": Асгар слага бомба на Митхи и двамата отиват на важно събитие, където Митхи ще се взриви (07-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (07-и юни) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Асгар е завързал цялото си семейство за коловете. Амни му казва, че той не е вършил правилните неща. Бог вижда всичко. Той никога няма да му прости. Aсгар не е засегнат. Той ѝ отвръща, че ще получи много пари от тази мисия. Моля ли я да му прости. Казва ѝ, че трябва да направи това за бъдещето си. Аббу го прекъсва. Той му предрича бъдещето. Казва му, че може да спечели много пари, но никога няма да бъде в мир в живота си. Аббу допълва, че Бог ще го накаже, така че ще жадува за смърт. Aсгар се усмихва. Асгар му казва да не се тревожи за него че ще бъде един от най–богатите хора в тази страна. Зубейда му се присмива. 

Мукта пристига пред дома си с такси. Всички са навън и са учудени да я видят да кара такси. Вишну и бебето също излиза. Жена, която помага на Асгар, слага бомба под върху дрехите на Митхи . Акаш вижда това. Асгар си боядисва брадата в бяло, за да не го разпознаят. Акаш го гледа. Хората на Асгар активират бомбата. Акаш разбира, че бомбата вече е на Митхи. Асгар се преоблича, а Акаш се чуди как да се измъкне и да спаси Митхи. Митхи отива при Акаш, взема ножица от масата и после се прегръщат.. Хората на Асгар извеждат Акаш навън. Някакви мъже отиват в дома на Ашфак и насочват пистолет към главата на Амни, Ашфак се ядосва. Ансари също отива там, но един от хората на Асгар го отпраща. Асгар и Митхи са на събитието, Акаш е в някакъв камион завързан. Той се чуди как да спаси Митхи.  Асгар носи чаши с червен сок. Там среща Ансари, Ансари го вижда и си взема сок, но не го разпознава. 

Акаш успява да избяга. Ашфак успява да се измъкне, но хората на Асгар насочват пистолет срещу него. Той успява да избяга навън, те тръгват да го гонят. Докато Асгар и Митхи са на събитието, Акаш напада един полицай. Митхи престъпва напред и вижда баба си. Тя я пита какво прави там и ѝ казва да се махне. Митхи ѝ показва бомбата. Асгар хваща Дамини и ѝ запушва устата. Ашфак отива при полицията и им съобщава, че семейството му е завързано. Един от полицаите не му вярва. Ашфак разказва и на Ансари. Тогава полицията отива в дома му и освобождава семейството му. 

Акаш отива на мястото, където Митхи ще се взриви, облечен като полицай. Той вижда Дамини да лежи на земята в безсъзнание. Ашфак го вижда. Ансари също. Акаш му разказва всичко. Докато Асгар се опитва да натисне и да взриви бомбата, Акаш го спира и се сбиват. Асгар насочва пистолет срещу него. Акаш му удря юмрук в лицето и той пада на земята и взема детонатора...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...