loading...

вторник, 6 юни 2017 г.

В следващия епизод на "Лъжовно сърце": Сантяго претърпява тежка катастрофа


Прочетете какво ще се случи в епизод 30 (07-и юни) на хитовия латино сериал "Лъжовно сърце", излъчващ се всеки делник от 13:30 по Diema Family.


След спора с баща си, Сантяго взема прибързаното решение да избяга от дома си и да се потопи в алкохола. И както се намира в депресивно настроение, той се обажда на Мариела, с която споделя чувствата си и желанието да изчезне завинаги; писнало му е да бъде бледа сянка на брат си, както и не иска да разочарова повече семейството си.

Дон Сефиро се до къде може да се открие втори свидетел, който може да даде достатъчно следи, за да може да се разкрие загадката около земите на д-р Салватиера. Като го откриват, свидетелят се страхува, че Сефиро е съучастник на Демиан Ферер и прави всичко възможно, за да се избяга далеч от него.

Мариела предупреждава Алонсо в какво състояние се намира брат му. Той веднага тръгва да го търси с притеснението, че нещо лошо може да се случи. В същото време, Сантяго шофира колата си в ужасно състояние, което води до загуба на контрол. Той претърпява ужасна катастрофа.

Сара излива гнева си срещу Демиан и го обвинява, че е виновен, че внукът ѝ е в болницата и се бори между живота и смъртта. Цялото семейство Ферер е разстроено заради неопределената съдба на Сантяго.


Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...