loading...

понеделник, 5 юни 2017 г.

В следващия епизод на "Лъжовно сърце": Флоренсия отменя сватбата


Прочетете какво ще се случи в епизод 29 (06-и юни) на хитовия латино сериал "Лъжовно сърце", излъчващ се всеки делник от 13:30 по Diema Family.


Алонсо се среща с Леонардо, за да поговорят за връзката му с Мариела и да му заяви, че сега той смята да се бори за своето щастие. Като чува това, Леонардо го заплашва сериозно и му обещава да го остави да изживее любовта, стига да не наранява Мариела.

Сара кани Мариела в дома на семейство Ферер с намерението да изглади отношенията между тях. Но целта ѝ да постигнат мир се проваля, защото Мариела открито обвинява Демиан в това, че е фалшифицирал завещанието на дядо ѝ.
Лисандро остава парализиран пред директното предложение на Кристиан и неговите желания да го опознае по-добре. Останал без думи, Лисандро избягва и не знае какво да мисли. Той е крайно развълнуван от възможна връзка между тях двамата.
Флоренсия взема твърдото решение да не продължава с подготовката за сватбата и смята да я отложи, въпреки неодобрението на семейството ѝ. След като научава това, Сантяго се намесва бързо – не иска да изгуби отново доверието на баща си, ако сватбата не се състои.Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...