loading...

събота, 10 юни 2017 г.

Днес в "Сезонът на черешите": Ойкю предлага на Аяз да се оженят, преди баща й да издъхне. Аяз приема (10-и юни) - Diema Family


Прочетете какво ще се случи днес (10-и юни) в следващите три епизода на турския сериал "Сезонът на черешите", който се излъчва от 17:00 до 20:00 часа по Diema Family!


Кемал пристига на тържеството послучай рождения ден на Ойкю. Поднася й подарък, но Ойкю не го приема. Той припада и го закарват в болница. Ойкю разбира, че баща й е болен и решава да му прости. Шейма дава на Йонем снимки, на които Аяз и Аслъ изглеждат много близки. Ойкю предлага на Аяз да се оженят, преди баща й да издъхне. Аяз приема. Мете съобщава пред Бюлент и Шейма новината за сватбата.

Шейма веднага уведомява Йонем. Йонем споделя на Аяз, че е разбрала за плановете му и се възпротивява срещу решението му. Шейма научава, че Мете не знае, че Борджу работи в ресторанта на Илкер. Тя го води на вечеря там. Йонем възлага на Шейма да разбере защо Ойкю бърза толкова много със сватбата си. Бюлент предлага на Мете менаджерския пост във фитнеса , който открива. Ръза съобщава на Шейма, че се е развел. Тя му казва, че ще се омъжи за Мете.

Той изпраща на Мете записи с интимните им срещи. Мете удря Шейма и я гони от къщата. Илкер организира ергенско парти за Аяз. Йонем показва снимките на Аяз с Аслъ. Казва му, че ако не отмени сватбата си, ще покаже снимките на Кемал. Аяз я упреква за подлата й постъпка и я гони от апартамента си. По пътя за сватбеното си тържество, Аяз разбира, че майка му е приета в болница по спешност.

Източник: Сезонът на черешите

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...