loading...

неделя, 11 юни 2017 г.

Утре в "Моята карма": Една дума на Дамини преобръща всичко с краката нагоре (12-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (12-и юни) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.


Джоги, Дивия и Дамини достигат до дома на Бундела. Стопаните му ги приветстват. Акаш се чуди къде ли е брат му. Вече би трябвало да е тук. Санкрант седи сам и си припомня изминалата вечер, както и случилото се преди това. Защо Амбика отново иска да се върне в живота му. Свещеникът идва и обърква, че родителите на бебето са Акаш и Митхи. Моли ги да седнат срещу него. Всички се споглеждат. Акаш се чуди къде ли са и Вишну и Мукта. Нани пристига с родителите. Тя спретва поредния скандал. Спира свещеника и му казва, че Вишну и Мукта са родители на това дете. Обръща се към Дивия и я пита с какво Дамини е заслужила такова уважение, че са забравили кои са истинските родители на детето. Джоги я моли да престане. Митхи подава момченцето на Мукта. Нани продължава, че добре, че е дошла навреме. Джоги отново ѝ повтаря да си замълчи и да не отравя празника с думите си. Молитвата започва. Малвика забелязва, че Нани изобщо не харесва Митхи и решава да я привлече на своя страна. Тя ѝ поднася напитка. Нани си мисли, че е прислужничка, но Малвика ѝ обяснява, че е гост в дома. Нани се интересува коя е тя всъщност. 

Свещеникът казва, че е добре бебето да бъде кръстено с буква „М“. Нани предлага име, но Джоги я спира. Добавя, че родителите на детето ще решат как ще се казва. Вишну и Мукта са затруднени. Те не са си мислили. Акаш им подсказва, че Манав е много хубаво име. Всичко го харесват и в крайна сметка кръщават така бебето. Джоги споделя, че Ичха и Тапася му липсват много. Дамини предлага почерпка на Нани, но тя отказва. Тя обижда бабата на Митхи, че внучка ѝ се стреми да открадне това, което принадлежи на Мукта. Дамини се ядосва. Нани ѝ посочва фактите – кой е седнал до свещеника вместо истинската майка. Решава да си тръгне, но Дамини я спира. Казва ѝ, че Митхи и Мукта са си научили урока и няма да повторят минали грешки. Добавя, че колкото и да се опитва няма да успее да хвърли сянка върху отношенията им, както е отровила живота на Ичха и Тапася. Нани се ядосва. Мукта идва до тях и ги пита дали всичко е наред. Дамини кима. Мукта подканя прабаба си да си вземе от почерпката на Дамини. Нани с явно нежелание взима една купичка и благославя Манав. 

Вишну вика Мукта и тя се отдалечава. Нани връща купата и пита Дамини до кога ще се опитва да стане равна на тях. Тя дразни жената и Дамини се изпуска и казва на Нани тя да си помисли добре в чии дом живее. Джоги и Дивия са шокирани да го чуят. Джоги се чувства зле и се отдалечава. Нани е много доволна от развоя на събитията. Джоги казва на Дивия, че е време да си тръгват. Дивия иска поне да се сбогува с Мукта. Джоги ѝ забранява. Добавя, че не желае да съсипват едно толкова хубаво събитие. Нани тръгва с тях. Митхи ги среща и ги пита защо бързат толкова. Не са хапнали нищо. Джоги се извинява, но казва, че е болнав и иска да си почине. Мукта намира Дамини разплакана в кухнята. Тя се обвинява как е могла да каже подобно нещо и да обиди така Джоги и Дивия. От друга страна Джоги успокоява Митхи, че е добре. Нани се намесва и бърка в раната, че човек почива най-добре в собствения си дом. Мукта моли Дамини да ѝ каже какво се е случило. Дамини си признава, че е допуснала много голяма грешка. 

Митхи се притеснява, че нещо се е случило и затова бабата и дядото на Мукта си тръгват. Мукта предполага, че прабаба ѝ пак е казала нещо я е провокирала. Дамини решава да се прибира и да се извини. Когато пристига обаче намира Джоги, Дивия и Нани с багажа си. Нани ѝ казва, че няма да стои и секунда повече в дома на прислужницата им. Няма да живее от нейните подаяния. Дамини застава пред Джоги и го умолява да не си тръгват. Нани ѝ е наговорила толкова обидни неща, че не е успяла да контролира емоциите си. Нани се намесва и започва да бълва отрова. Казва, че така и така винаги е обвинявана, затова няма да си мълчи. Дамини я моли да престане да налива масло в огъня. С действията си не помага на никого. Нани обаче ѝ отговаря, че Дамини пък е помогнала на Джоги в труден момент, за да му го натяква сега. Дамини клати глава. Нани продължава, че Джоги Тхакур няма да живее от подаянията на една прислужница. Джоги си припомня момента, когато Дамини му е дала документите за къщата. Нани казва на Дамини, че тайните, които пази сърцето, някой ден излизат на яве. Ето този ден е дошъл. Хората, които свеждат покорно глава, всъщност таят омраза в душите си. И ето Дамини им е казала в очите, че живеят тук само благодарение на нейната милост. Какво трябва да направят. Да чакат някой ден да ги изхвърли. Дамини я моли да не казва нищо повече, ако иска по между им да има някакви отношения. Нани ѝ отговаря, че връзките между двете семейства са прекъснати по-рано в дома на внучка ѝ. Тримата тръгват.

Дамини пада в краката на Джоги. Той ѝ казва, че случилото се е неволно, но му е отворило очите. Моли я да му прости, но повече не може да остане в този дом. Когато остава сама Дамини е в истерия. Тя отива пред олтара и се обвинява как е могла да постъпи така и да обиди господина и госпожата. Започва да удря главата си в божеството. Митхи я вижда в това състояние и се чуди какво става. Мукта си мисли за Дамини. Тя споделя с Вишну, че никога не е виждала баба си така. Добавя, че ѝ е говорила за някаква грешка. Че е казала нещо, което не е трябвало да казва. Вишну е сигурен, че някой я е провокирал. Някой, който сее само отрова. 

Митхи звъни на Джоги, че баба ѝ е много зле и го умолява да се върне. Той ѝ обещава. Когато отново пристигат намират Дамини е с бинтована глава. Нани я моли да спрат с театъра. Митхи пита дядо си дали си тръгва завинаги и отношенията им с Дамини са прекъснати. Нани се опитва да се намеси, но Митхи я моли да замълчи. Нани предлага на Дивия да се оттеглят и Джоги им кима. Митхи казва на дядо си, че връзката между семействата им е създадена преди много години. Моли го да не я разрушава толкова лесно. Хората допускат грешки, именно защото са хора. Добавя, че цял живот я е учил, че човек трябва да прощава. Продължава, че когато не е искала да приеме обратно Акаш, заради болката която ѝ е причинил, той я е съветвал да му прости. Връзката им е преминала толкова изпитания вече две поколения. Джоги ѝ отговаря, че не се сърди на Дамини. Ясно му е, че казаното е било неволно и не го мисли сериозно. Но казаното е казано и то е живяло някъде в сърцето ѝ. Добавя, че не може да остане повече тук. Митхи му казва, че тя днес е това, което е, благодарение на него. Нани се приближава и казва на Митхи, че разликата между техните класи е огромна. Когато някой от висшата класа направи дарение забравя за това, докато хора от низините като тях винаги са готови да натякват и за най-малкото усилие, което са положили в живота. Има огромна разлика между даването на милостиня и приемането ѝ. Митхи ѝ напомня, че в семействата близките си даряват неща, но това не е милостиня. Милостиня е, ако дадеш нещо на някой, без да вложиш чувства в сърцето си. Пита я докога ще трови живота на всички с тази една единствена дума – милостиня. Митхи се обръща към Дивия и я пита наистина ли смята, че Дамини е казала всичко със сърцето си. Познават се от толкова много години. Митхи пада на колене пред Джоги. Отчаяна му казва, че ако не може да прости на баба ѝ, тогава наистина с техните отношения е свършено. Дивия плаче, докато Джоги се чуди как да постъпи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...