loading...

неделя, 11 юни 2017 г.

В следващия епизод на "Лъжовно сърце": Един годеж променя всичко (12-и юни)


Прочетете какво ще се случи в епизод 33 (12-и юни) на хитовия латино сериал "Лъжовно сърце", излъчващ се всеки делник от 13:30 по Diema Family.


Рената успява да получи извинение от Доня Сара, но в същото време е крайно изненадана от думите, че Демиан се е променил и сега се отнася различно към Сантяго.

След нападението над Ное, Леонардо веднага заподозира Демиан. Той решително застава срещу него и го заплашва, за да стои далеч от семейството му и много добре да помисли преди да реши да нарани Мариела. В противен случай, няма да се спре, докато не го убие.

Алонсо иска да обяви годежа си с Мариела пред цялото семейство Ферер. Всички са много изненадани от новината и бързината, с която се развива връзката им. Никой не подозира как ще реагира Демиан. Той не се държи както обикновено – агресивно, нито пък се изказва неодобрително... Дали пък не планира нещо, за да ги раздели завинаги?!

Рената получава неочаквано обаждане, което крайно я изнервя. Както изглежда, някой е по петите ѝ и животът ѝ е в опасност. Като вижда промяната в настроението ѝ, Рафаела се опитва да научи повече за миналото на Рената и да разследва какво толкова крие.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...