loading...

неделя, 11 юни 2017 г.

Габриел Сото ще партнира на Силвия Наваро в "Никой друг на света"


За Силвия Наваро "Никой друг на света" (Nadie Más En El Mundo) ще е 13-та главна роля в кариерата й.


След дълъг кастинг, на който се явиха доста актьори и то добри, едната главна мъжка роля я спечели Габриел Сото. В историята на продуцентката Жизел Гонсалес Силвия за първи път ще си партнира с него. Мексиканецът, който наскоро оглави "Дойде любовта", потвърди, че ще бъде половинка на Силвия. "За щастие, получих едната главна роля. Ще си партнирам със Силвия. Това е голяма история", сподели Сото.

Съпругът на Джералдин Басан ще играе отново с Адриана Лувие, с която преди години оглавиха "Не вярвам в мъжете" на същата продуцентка и която имаше голям успех. ""Не вярвам в мъжете" бе голям успех и проект, който ни остави много на всички, които участвахме в него. Сега идваме с още по-голям проект, силен, интересен и актуален", коментира Адриана.

Въпреки че започва мелодрамата като половинка на Силвия, в течение на историята героят му се обвързва сантиментално с героинята на Лувие и двамата стават любовници. Всъщност тази опасна любовна авантюра е детонаторът на теленовелата. Припомнете си сюжета:
Тази история разказва за две семейства (Сантяго и Каролина (Адриана Лувие); Дамян и Ракел (Силвия Наваро)), чийто живот се преплита един ден, когато една катастрофа разкрива любовна авантюра. Баща на близнаци и собственик на компания за риба (Дамян) и успешна майка на двама тийнейджъри (Каролина) се влюбват от пръв поглед на училищно събиране, но се борят, за да спасят браковете си и да защитят децата си. Катастрофата разкрива, че те са били заедно в колата, след което майката изчезва, а бащата е в кома. Появяват се хиляди въпроси и истината излиза наяве, докато напрежението издига емоцията в тази драма.История в две времена. Тайната любов на любовниците в миналото и болката на измамените в настоящето, която ще прерасне в голяма любовна история.


"Никой друг на света" (Nadie Más En El Mundo) е римейк на аржентинския сериал "Да обичаш, след като си обичал". Арат де ла Торе влиза в образа на лошия, Ела Велден - младата протагонистка. Записите започват на 03-и юли.

За другата главна мъжка роля се споменава Карлос Феро.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...