loading...

понеделник, 12 юни 2017 г.

В следващия епизод на "Лъжовно сърце": Леонардо разкрива любовта си (13-и юни)


Прочетете какво ще се случи в епизод 34 (13-и юни) на хитовия латино сериал "Лъжовно сърце", излъчващ се всеки делник от 13:30 по Diema Family.


Демиан моли за прошка Сантяго и му предлага да стане главен финансов директор в Куадрум. С този акт на скромност и разкаяние, той иска да спечели отново обичта на сина си като се представя за добър човек и напълно променен пред семейството си.

Леонардо се опитва да попречи на Мариела да приеме предложението за брак. Събира смелост и разкрива сърцето си пред нея. Той разкрива истинските си чувства. След това обяснение в любов, тя побягва, оставяйки го разстроен... Как ли ще се държи от сега нататък?!

Рафаела и Едуардо решават да се видят отново. Този път намеренията им са различни. След като и двамата са разочаровани от семейните си партньори, те се съгласят да започнат любовна връзка.

Алонсо подготвя романтично поднасяне на годежния пръстен на Мариела. Той си определя среща с нея посред нощ и организира зрелищна заря, на чийто фон той обявява безкрайната си любов към нея.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...