loading...

понеделник, 12 юни 2017 г.

Любов и опустошение се преплитат в “Пепел от рози” по Diema Family


Не пропускайте старта на поредицата на 12-и юни, понеделник, в 18:00 ч. по Diema Family...

Известната кино звезда Берен Саат ще се сблъска с опустошителните обрати на живота в хитовия сериал “Пепел от рози”. Поредицата, с която актрисата спечели сърцата на българските зрители, се завръща в телевизионния ефир от 12-и юни, понеделник, в 18:00 часа по Diema Family.

Драматичната история на нейната героиня Фатмагюл не само задържа в напрежение публиката до самия финал, спечелвайки нейната симпатия и съпричастност. Доказателство за това е наградата за най-добра актриса, която Берен Саат получава благодарение  на 1 200 000 зрители, дали гласовете си за нея.

“Пепел от рози” разказва за трагичната история на младо момиче, което живее в малко китно село, разположено в западна Турция. След смъртта на родителите й тя заживява скромно с брат си и снаха си, но напълно решена да се събере със своя любим - Мустафа, когото познава от дълги години и обича с цялото си сърце. Една вечер чаровната Фатмагюл бива брутално нападната и изнасилена от 4-ма пияни младежи. Нападението обръща живота й на 180 градуса, като тя бива принудена да се омъжи за един от нападателите си (Керим) и да пази всичко в тайна. Не след дълго Мустафа разбира всичко и изпълнен с гняв решава да отмъсти на виновниците.

Зад реализацията на сагата стои режисьорката Хилял Сарал, позната на зрителите като създателката на друга завладяваща поредица с участието на Берен Саат – “Забраненият плод”. Сарал високо цени актьорския талант на Берен и я привлича в новия си проект, където тя напълно оправдава оказаното ѝ доверие. В “Пепел от рози” Саат си партнира с Енгин Акюрек, който бързо се превръща в един от най-търсените турски актьори, благодарение на дълбоко емоционалната си игра, а екранната химия между двамата е видима.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...