loading...

сряда, 14 юни 2017 г.

Утре в "Ритъмът на мечтите": Симар разбира, че на външен вид е същата като сестрата на Индравати (15-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (15-и юни) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Ритъмът на мечтите", излъчващ се всеки делник от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family.

Симар излиза уж да напазарува след обаждането. Тя се блъска в непознат мъж, който ѝ казва, че той ѝ се е обадил. През това време Сидхант наблюдава Индравати, която дава знак на мъжа и се досеща, че това е капан за Симар. През това време Амар намира информация за Индравати в една книга. 

Сидхант последва Симар и мъжа до мястото, където той я отвежда. Симар вижда Индраавти и я пита за заложения капан. Индравати ѝ отговаря, че още не е дошло времето да разбере коя е тя всъщност. 

По-късно Симар се прибира и Сидхант ѝ казва за някаква къща в селото, в която, ако отидеш, никога повече не се връщаш. Симар решава да отиде и да провери. Тя излиза през нощта и отива в тази къща. 

Индравати буди Прем. Тя се досеща, че Симар е излязла. Симар намира една картина в къщата, на която са тя и Индраавти. По-късно пита Индравати защо прилича толкова на сестра ѝ от картината. Индравати не ѝ дава отговор...

Информацията е написана за Теленовелас Новини!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...