loading...

сряда, 14 юни 2017 г.

Утре в "Моята карма": Санкрант е раздвоен между Амбика и Кадржи, а Рани заживява при Мукта и Вишну (15-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (15-и юни) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Амбика си тръгва. Тя моли семейството да ѝ прости за всички грешки. Екадеши ѝ отговаря да побърза без повече драми. Тя си пожелава никога повече да не се срещат. Амбика напуска, а Санкрант държи документите. Екадеши пита сина си защо е толкова омърлушен. Вече е свободен, иска да се жени, трябва да празнуват. Много добре се е получило, че са се отървали от Амбика толкова лесно. Повече няма да сее отровата си и от днес започват нов живот. Санкрант ги пита не виждат ли колко променена е сега Амбика. Митхи му припомня, че едва не е била обесена заради нея. Хора като Амбика не могат да се променят. Злото завинаги е завладяло сърцето им. Малвика не е съгласна. Момичето, което току ще си е тръгнало е изглеждало нормално, тъжно и добро. Ако е по-зла от дявола защо толкова лесно е подписала, а не ги е изнудвала до последно? Но дори Гомти не може да повярва, че Амбика може да се промени. Акаш разведрява обстановката. Той заявява, че са искали развод и сега брат му вече е свободен. Той се обръща към Санкрант и му казва, че днес е затворил една страница от живота си. Бъдещето му е пред него. От днес до края на живота си ще бъде до Каджри. Санкрант само леко кима. Той си повтаря въпроса на Амбика преди да си тръгне.

Митхи разпределя работата, защото сватбата е само след ден. Тя води Каджри до Санкрант и слага ръката ѝ в неговата. Каджри вижда, че бъдещият ѝ съпруг не е щастлив. Митхи ги благославя. Малвика е много ядосана. Санкрант бавно изважда ръката си. Амбика се прибира. Малвика ѝ се обажда и Амбика няма търпение да разбере какъв ефект е имало представлението ѝ. Как се е държал Санкрант. Майката ѝ разказва, че съпругът ѝ е бил като попарен. Той не е бил в състояние да вдигне поглед от земята. Амбика е доволна. Засега всичко върви по план. Най-важното е да го накарат да ѝ повярва, че се е променила. Малвика я пита каква ще бъде следващата ѝ стъпка, защото до сватбата остават 2 дни. Амбика я успокоява, че знае какво прави.

Санкрант гледа тяхна сватбена снимка. Той си припомня минали моменти и се чуди какво му става. Повтаря си, че е сигурен, че Амбика се е променила. Защо си мисли само за нея, след като е обещал да се ожени за Каджри. Митхи се чуди защо Санкрант не е щастлив. Всичко се е подредило много лесно. Скоро ще се ожени, а и ще изпълнят желанието на Екадеши за наследник. И в техния дом ще се чуе детско гласче.

На вратата се звъни и Вишну отваря. В стаята нахлува Рани. Той я пита коя е, къде живее, кой са родителите ѝ. Рани мълчи. Вишну иска да я изведе навън и да я върне на семейството ѝ, но Рани не помръдва. Мукта се прибира и Вишну иска да знае какво прави това момиче тук. Муку оставя Рани при Манав и отвежда Вишну настрани. Разказва му цялата история. Продължава, че не е имала избор и довела момичето у тях. Той я разбира, но се притеснява дали ще се справят финансово. Засега работи само тя, а ще трябва да храни четирима. Мукта го успокоява, че ще намерят изход. Бог ще им покаже пътя. Те наблюдават Рани, която си играе със сина им. Господарката на публичния дом гледа филмче, на което Рани танцува. Тя казва на слугите си, че майката на момичето е била нейна собственост, но е изчезнала. Заповяда им да ги намерят, като на всяка цена иска момиченцето. Ако не го доведат, ще ги убие. Чамели казва на Рани, че трябва да напуснат публичния дом. Момиченцето не иска. Тук се чувства добре. Майка му съобщава, че богат шейх от Дубай е платил на съдържателката голяма сума пари за нея. Ако останат съвсем скоро шейхът ще я отведе. Рани не разбира. Майка ѝ казва, че хората тук са дяволи. Те ще я убият. Рани се събужда от кошмар и започва да крещи. Вишну ѝ носи вода, докато Мукта я успокоява. Рани поглежда чашата вода в ръката на Вишну и я хвърля на пода. Тя ляга в скута на Мукта. Муку се чуди къде ли може да е Чамели.

Митхи показва бижута на Каджри, но бъдещата булка е замислена. Тя споделя, че не е сигурна, че Санкрант я обича и иска да се ожени за нея. По-скоро се чувства длъжен да го направи. Митхи е убедена, че това не е вярно. Санкрант не би се съгласил, ако не чувства нищо. Просто преминава през труден период и му е нужно малко време. След сватбата всичко ще е наред. Каджри продължава, че Санкрант е махнал боята на Амбика, но защо никой не е щастлив. Защо да вдигат сватба, като това събитие не носи нито една усмивка. Митхи ѝ отговаря, че всеки има своето минало. Тя има такова с Нирбхай, а Санкрант с Амбика. Но е сигурна, че девер ѝ вече не обича бившата си жена. Трябва му време да я забрави, но в крайна сметка спомените му с Амбика ще избледняват след всеки нов ден с Каджри и в сърцето му ще има място само за нея. Уверява я, че всичко ще се промени след сватбата им. Митхи добавя, че утре е ритуалът с къносването. Продължава, че трябва да отиде и да покани Мукта. Пожелава лека нощ. Каджри държи красивата огърлица и все още се чуди дали постъпва правилно.

Бандитите връщат Чамели в публичния дом. Собственичката пита къде е Рани и започва да я удря след като не получава отговор. Чамели успява да отвърне на ударите и да избяга. Ратна изпраща хората си отново по следите ѝ. Митхи посещава дома на Мукта и Вишну. Отваря ѝ Рани. Двете се оглеждат една друга. Митхи подава ръка, но Рани дъвче дъвка неприлично и не се здрависва с гостенката. Мукта се появява и кани Митхи да влезе. Тя изпраща момичето да отиде да си довърши закуската. Казва на Митхи, че Вишну и Манав са излезли на разходка. Митхи се чуди кое е това момиченце с тях. Мукта я лъже, че майката на Рани е нейна приятелка. Трябвало е да замине за няколко дни и я е оставила при тях. Момичето идва и сяда на пода да се храни. Митхи я пита защо не седне на стол или на дивана. Мукта я моли да я остави както ѝ харесва. Митхи дава покана на Мукта и подарява нещо за Манав. Рани я гледа сърдито. Митхи се извинява, че не е донесла нещо и за нея, но не е знаела, че е тук.

Чамели тича из джунглата. Тя е изморена и жадна. Стига до някакъв храм. Застава пред каменен олтар и пие от водата. Посяга към парче плод, но се сеща, че дъщеря ѝ може да е гладна и жадна и оставя парчето на подноса. Митхи предлага да нахрани Рани. Тя крещи, че няма нужда от помощ. Нали си има ръце и ядосано хвърля храна по пода. Мукта прави забележка на Рани за поведението ѝ. Казва ѝ да се извини веднага, но Митхи отговаря, че няма нужда. Рани си взима чинията и напуска помещението. Мукта се извинява от името на Рани. Казва на Митхи, че днес няма да могат да присъстват, но ще дойдат задължително на сватбата.

Цялата къща е празнично украсена. Всеки е зает с работа. Малвика се усмихва, че всичките украси и приготовления ще отидат на вятъра. Митхи решава да повика Санкрант. Малвика предлага тя да отиде до стаята му. Намира го загледан в телефона си. Тя го пита защо е толкова тъжен. Може би не желае да изпълни ритуала. Може би си мисли не за Каджри, а за друга. Той я поглежда. Казва ѝ, че снаха му знае какво върши. Малвика му отговаря, че го разбира. Митхи не мисли нищо лошо, но тя гледа глобално за доброто на семейството. А бракът му засяга само него. Ще бъде ли щастлив с Каджри? Ще може ли да направи Каджри щастлива? Тя излиза.

Всички танцуват. Мажат лицата на Каджри и Санкрант с куркума. Екадеши моли и Малвика да извърши ритуала. Тя поставя куркума на Санкрант, но когато доближава Каджри маже кърпата, на която е стъпила кандидат-булката. Екадеши раздава пари – първо на Малвика, а после на Гомти. Малвика ядосано ги стиска в ръка.

Източник: Моята карма/Uttaran - Официална страница

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...