loading...

понеделник, 19 юни 2017 г.

Утре в "Моят живот": Детето на Гюлесер намира диска с признанията на Бейза и кара Бахар да го пусне (20-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (20-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Фулия се обажда на Мехмет Емир и го моли да дойде и да успокои Хюлия. Той отива в имението. През това време Ефсун се промъква, за да помогне на Султан. 

След като Мехмет Емир поговоря с Хюлия, тя му отваря вратата и го прегръща. Арда, Фулия и Мехмет Емир откарват Хюлия в клиника за душевно болни. Бейза и Хайретин остават в имението. Ефсун и Султан тръгват да излизат и успяват без да ги забележат. 

След като пристигат пред лудницата, Хюлия започва да се дърпа и не иска отново да я затворят, но лекарите я отвеждат. 

Бахар е все така зле заради Атеш. Ефсун продължава да я успокоява и да я разведрява, но Бахар не е в настроение. 

Полицаят отново минава покрай пазара, а Сакине се отнася като го вижда. 

Атеш отива в Геленджик, за да поговори с Бахар, но Ефсун го отпраща. 

Иляс разбира за наемателите на Сакине и отива да се разправя с тях. Той е бесен, че така постъпват с нея и не ѝ плащат уговорените пари. Иляс взима едно дърво и започва да налага мъжа. Жена му се уплашва и дава парите на Сакине. 

Бейза отива в стаята на Ефсун, за да вземе диска, но вижда, че куфара го няма. Адиле ѝ казва, че Ефсун си го е поискала и го е пратила в Геленджик. Бейза ѝ разказва да диска. В Геленджик детето на Гюлесер го открива. 

Исмаил идва в Геленджик, а Бахар го посреща. През това време детето на Гюлесер вика Бахар да пусне диска с признанията на Бейза...

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...