loading...

понеделник, 19 юни 2017 г.

Утре в "Ритъмът на мечтите": Цялата история на Индравати (20-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (20-и юни) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Ритъмът на мечтите", излъчващ се всеки делник от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family.

Индравати решава да убие сестра си Падмавати и отива при вещица, която може да направи черна магия. Вещицата ѝ дава пепел, която да изсипе в чашата на Падмавати. Казва ѝ още, че трябва да спечели сърцето на Такур. 

Индравати се прибира и дава на Падмавати да изпие пепелта. Тя го прави и започва да се чувства зле. 

Състезанието по танци започва, а Индравати да играе. По-късно Такур казва на Индравати, че се е провалила. Падмавати слиза долу и решава и тя да танцува. Такур ѝ казва, че ако не му хареса, ще я убие. Тя го моли да даде наградата на Индравати и Такур го прави. Той харесва обаче повече танца на Падмавати и я иска за своя жена. 

По-късно Индравати забива ноктите си във врата на Падмавати. Такур тръгва да убива Индравати, но Падмавати го моли да не го прави. Той я гони от двореца. 

Индравати отива при вещицата и ѝ казва, че иска и нея да я направи вещица. Тя ѝ отвръща, че ще може, само ако пожертва близък човек. Индравати решава да пожертва Падмавати. Тя я отвлича и пише писмо до Такур, в което му казва, че иска да се омъжи за него. Ако той не е съгласен, ще убие Падмавати. Такур се съгласява, но в същото време си обещава, че ще накара Индравати да си плати. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...