loading...

вторник, 27 юни 2017 г.

Утре в "Ритъмът на мечтите": Тайнствената врата в имението Барадвадж (28-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (28-и юни) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Ритъмът на мечтите", излъчващ се всеки делник от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family.

Жените от семейство Барадвадж стигат до едно блато. Нирмала минава през него, но Куши пада. Другите ѝ помагат да излезе от блатото. Кракът на Куши кърви. 

Амар и Симар отиват в дома на Индравати. През това време Индравати започва ритуал, казвайки на Прем, че трябва да унищожи брачното колие, като след това ще забрави Симар завинаги. Той припада. 

Жените продължават да вървят из джунглата. Те чуват гласа на Симар, но Нирмала ги предупреждава, че това не е истина. Вещицата, обучавала Индравати, идва при тях и прави магия, след което гърнетата политат във въздуха. 

Прем се събужда и осъзнава, че не може да живее без съпругата си Симар. 

Вещицата прави магия на жените Барадвадж и те се озовават в имението. Тя обаче е сложила бариера и по този начин никой не може да ги чуе. Нирмала и другите започват да отварят всяка врата. 

Индравати и вещицата си говорят, а Прем чува разговора им. Индравати разбира за това и отива при него, за да му забие пирон в ръката. Не успява, тъй като Сидхант влиза в стаята и я удря по главата. 

Нирмала върви и плаче. Тя се спъва и вижда една тайнствена врата....

Информацията е написана за Теленовелас Новини!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...