loading...

вторник, 27 юни 2017 г.

Утре в "Моята карма": Нападат Мукта и Вишну, Амбика е бременна (28-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (28-и юни) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Екадаши влиза в стаята си и сяда на стола. Тя си припомня, когато Акаш ѝ е дал някакъв свитък на Митхи. Акаш влиза при нея и си говорят. Той има някои документи за нея и я моли да ги види. Тя отказва да го направи и му казва, че го е предупредила, че не иска името на съпруга ѝ да се дава на Рани. Екадаши му казва да излезе от стаята ѝ.

Нани е в дома на Мукта и Вишну. Дава на бебето монети. През това време влизат мъжете от бордея, в който е работила Чамели и питат за Рани. Единият от тях кара Мукта да каже къде е Рани иначе ще ѝ пререже гърлото. Те виждат бебето. Другият мъж държи Вишну.

Санкрант и Амбика си говорят в хола, Екадаши ги гледа. Те сядат на масата да вечерят. Амбика се прави, че кашля и Санкрант и останалите веднага ѝ носят вода и я питат дали е добре. Санкрант я отнася в стаята им. Повикват лекарката и тя преглежда Амбика, след това слиза долу и казва на всички, че имат добри новини - Амбика е бременна. Санкрант се радва и е много щастлив. Митхи чува това и се натъжава заедно с Акаш. Екадаши се ядосва.

Акаш е в стаята си и си мисли за бременността на Амбика. Звънва му телефоът. Обажда му се Вишну и му казва за случилото се. Амбика и Малвика са щастливи и се прегръщат. Акаш отива при Вишну и си говорят за станалото, Мукта и баба ѝ са в дома на Вишну. Тя прегръща бебето. Нани се кара на Мукта ,защото ще продаде сина си заради Рани. Тя ѝ казва да помисли за сина си, Мукта не може да жертва сина си. Допълва още, че Рани дори не е дъщеря на Митхи. Мукта отвръща, че няма да може да я предаде на тези мъже.

Митхи говори с Акаш по телефона. Тя среща Амбика и Малвика по коридора. Акаш и Вишну отиват в полицията, за да кажат за случилото се. Мукта Нани отиват в дома на Митхи заедно с Манав, Мукта казва на Митхи за случилото се. Мукта вижда Рани и се сеща за казаното от Нани. Разплаква се...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...