loading...

четвъртък, 29 юни 2017 г.

"Без гърди ДА има рай" 2 тръгва в САЩ


Протагонистката Кармен Виялобос обяви кога стартира най-новия сезон на хитовата телемундела.

"Сега дааа, мили мои хора!!! Имаме дата за излъчване вторник 25 юли в 21ч. само по Телемундо. Густаво Боливар, благодаря за този прекрасен сезон и че създаде история, която ще продължи да очарова цялата вярна публика от преди 8 години!!! Прекрасна работа на голям екип от актьори и продукция, която стои зад всеки сериал!!! Благодаря на всички и на всеки един, който е част от този страхотен проект, озаглавен "Без гърди ДА има рай" (Sin senos si hay paraiso) #SINSENOSSIHAYPARAISO @sinsenossihаy ❤️❤️❤️❤️❤️❤️"

Новият сезон започва с историята на Каталина "Голямата" и какво точно се е случило с нея през годините, в които е била изчезнала и обявена за мъртва. Завръщането й ще обедини семейството и враговете й, ще предизвика война и ще събуди стари чувства. Вече таен агент, Каталина прибира Дяволицата на топло, но тя успява да избяга. От неразделни приятелки, те стават смъртни врагове. 

Роберто Манрике и Хуан Алфонсо Баптиста се присъединяват към тази нова част.

1 коментар:

  1. И КАКВО ОТ ТОВА. сЛЕД като Турската телевизия на планетата БТВ (боклук тв) никога няма да го излъчат и който и да е от тези продукции,понеже са качествени и скъпи,а всеки знае,че Боклук тв е селкса кабеларка,излъчваща утайките на изтока (турски и индийски) чаршафи,понеже са евтини и тъпи,то за това постоянно има погребения в турските боклуци,понеже собствениците им няма с какво да плащат нА актъорите,понеже кой ненормалник освен тоя от балканския полуостров,би им купил не свързаните с реалността драми.

    ОтговорИзтриване

loading...