loading...

четвъртък, 29 юни 2017 г.

Гонсало Гарсия Виванко с нова роля


След "Земя на честта" се отдаде на пътувания и релакс.


Станал известен с роли за Телемундо, Гонсало се присъедини към Ацтека и теленовелата "Камериерките" (Las Malcriadas), начело със Сара Малдонадо, Ребека Джоунс и Ернесто Лагуардия. Той ще изживее голяма любовна история с Лаура, героинята на Малдонадо.

Основната тема в този сериал, който подготвя Джошуа Минц (съпругът на Марица Родригес и бивш вицепрезидент на Телемундо) за Ацтека, е работата на домашните прислуги в Мексико. Всеки един от нас спада към една от двете групи: или сме шефове, или сме служители. Както има добри и лоши шефове, така има и добри и лоши служители. 

Сара Малдонадо е главната героиня в тази драма, която засяга сурогатното майчинство и трафика на хора. В началото е била измамена. Тя пътува за Мексико с целта да работи, а действителността е много различна.

Ивон Монтеро също ще участва. Тя също мечтае да работи като камериерка, но е принудена да проституира. 

Ребека Джоунс ще е лошата в историята. Тя ръководи мрежата за трафик на хора и сурогатството. 

Ернесто Лагуардия ще бъде един от клиентите на тази мрежа.

Този вторник, 27 юни, започнаха официално записите.


4 коментара:

 1. Някакви новини около Анжелик Бойер и Маите Перони?

  ОтговорИзтриване
 2. Анжелик е във ваканция, а Маите снима филм, за който сме писали.

  ОтговорИзтриване
 3. А в един форум видях, че пишеше че вече не са ексклузивни актриси на Телевиса.. дали е вярно това.. и защо повечето от компанията губят ексклузивния си договор

  ОтговорИзтриване
 4. Да, напоследък доста от актьорите вече нямат ексклузивен договор с Телевиса, а причината не е ясна. От друга страна, това им дава по-голяма свобода и могат да работят за която компания искат.

  ОтговорИзтриване

loading...