loading...

събота, 3 юни 2017 г.

Кристина Лилей - актрисата, победила два пъти рака


За три години актрисата от "Трима братя, три сестри" се изправи два пъти срещу коварната болест. Къде е тя сега?


Преди едно десетилетие и по време на доста години Кристина Лилей бе едно от лицата, които бяхме свикнали да гледаме в теленовелите на Телемундо. За първи път я видяхме през 2003 (в България през 2005), когато изигра незабравимата Габриела в хита "Трима братя, три сестри". Благодарение на тази героиня, колумбийката премина всички граници и си спечели обичта и уважението на публиката.

След тази продукция Лилей се снима в още три телемундели - "Жената в огледалото", "Имението" и "Сладка тайна". След този сериал обаче загубихме следите й в американския канал. Но актрисата не е спряла да работи в Колумбия. На 53г. продължава да е най-търсената. Сред последните й продукции са "Сладка любов" 2015, "Законът на любовта" 2016-2017, "Отмъщението" 2017 и "Командантът" 2017. 

Въпреки професионалния и личния й успех, има две дъщери, не всичко е било розово за нея. Тя трябваше да се бори срещу рака на два пъти за по-малко от три години. Първо през 2010. "Откриха ми рак на маточната шийка. За щастие, беше рано, в начален етап. Беше ми трудно, защото се изплаших и след това реших, че аз ще продължа напред и ще се оправя. Почерпих сили от дъщеря ми, от майка ми, от другата ми дъщеря, кучетата ми, приятелите ми и продължих напред", разказваше преди време актрисата.

Само три години по-късно, през 2013, отново й откриват рак, този път на гърдата. "Открих една бучка в гърдата. Също го открих рано и бях късметлийка, направих си само преглед. Оперираха ме, махна го, имах 16 радиотерапии и сега съм тук". След тези две препятствия по пътя си, от които излиза победителка, Кристина Лилей се е научила да живее "ден за ден". "Опитвам се да не мисля за миналото нито за бъдещето, а просто да се наслаждавам на момента".

За актрисата е била важна подкрепата не само на любимите си хора, но и на любимите си животинки. Тя има кучета и котки, които обожава. Неуморима актриса и майка, Кристина гледа към бъдещето с голям оптимизъм и винаги с усмивка на лицето. Желание за живот не й липсва! Тя е истински пример за борец.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...