loading...

събота, 3 юни 2017 г.

Марджори де Соуса показа сина си


Това се случи на корицата на новия брой на списание "People en Español".


След почти година чакане, списанието показа Матиас Грегорио, сина на Марджори и Хулиан. Сред медийна вълна около раздялата на актьорите, венецуелката отвори вратите на дома си в Мексико и сподели как се е променил животът й с появата на малкия. "Идването на Матиас бе чудо. Промени много неща и трябва да кажа, че когато дойдох на оглед в този дом, си казах, че това е къщата. Избрах я бременна, избра я Матиас", разказва 37-годишната актриса.  

През декември Де Соуса и Хил се преместиха и обновиха тази къща в южната част на Мексико Сити, за да посрещнат детето си. За нещастие, мечтата за щастливо семейство се разби на пух и прах за миг. След раждането на Матиас през януари, Хил се изнесе от дома им през март. "Сега съм по-спокойна. Бяха много силни моменти", споделя красавицата, която, въпреки че спечели родителските права над детето, продължава легалната битка за издръжката на детето. "Опитвам се да не ми влияе това, защото синът ми, въпреки че е малък, разбира всичко". 

Съдът отреди още Хулиан да не публикува снимки на малкия в социалните мрежи и може да го вижда само по един час на седмица и то пред човек от социалните. За корицата на Марджори и Матиас той каза: "Няма как да не излезнат красиви, Марджори е супер красива, детето също. Зарадва ме, защото по някакъв начин тя искаше точно това. Тя има свободата да публикува снимките, които иска". Хулиан увери, че ще оспорва решението на съда, защото иска да бъде повече време със сина си.

Тези дни Марджори де Соуса е изживяла първото притеснение около сина си, тъй като се е наложило да извика бърза помощ, защото бебето започнало да повръща. На следващия ден актрисата съобщи, че Матиас е извън всякаква опасност. "Като всяка майка или баща, пред такава ситуация, извиках 911. За щастие, благодарение на бързата намеса на сестрата и педиатъра му, нямаше нужда от допълнителна лекарска помощ или влизане в болницата". Де Соуса увери, че веднага е съобщила за това на бащата.


В стаята на бебето има много семейни снимки, сред които и снимка на баща му

Всяка сутрин Матиас и мама взимат слънчеви лъчи в градината, а кучето Долсе винаги се грижи за тях

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...