loading...

събота, 24 юни 2017 г.

Освалдо Риос си спомни връзката си с Шакира


Двамата бяха гаджета преди 20г.


Чрез известния хаштаг #ТВТ, с който си припомняме снимки или преживявания от миналото в социалните мрежи, Освалдо Риос си спомни връзката, която поддържаше с колумбийската певица Шакира, преди да се превърне в световен феномен, какъвто е сега.

Видеото ни връща към 1997, когато певицата промотира в Бразилия албума си "The Remixes", съдържащ няколко парчета, преведени на португалски. "Много специален и хубав спомен с моята любима и възхитителна Шакира, когато бяхме на турнето й из Бразилия през 1997г.... безценно!!! Спомени от един голям артист и още по-добър човек... Хубави спомени!", написа Риос към видеото.


Водещият се шегува с Шакира за гаджето й (Освалдо Риос), който е зад кулисите и я гледа, и тя, видимо влюбена, не може да скрие свенливостта си, когато показват Риос на екрана. Двамата имаха доста звучен романс, от който останаха две доста известни песни в репертоара на певицата - "Moscas en la Casa", която самата Шакира сподели, че я е написала и посветила на актьора, и "Que vuelvas", когато връзката им се разпадаше.

Това видео обаче не се хареса на феновете на Шакира, тъй като бяха написали доста негативни коментара.

1 коментар:

loading...