loading...

събота, 24 юни 2017 г.

Лорена Меритано отново в теленовелите


Актрисата се завръща в теленовелите след четиригодишно отсъствие.


Възстановена от рака, актрисата влиза през голямата врата в новата продукция на W Studios y Lemon Studios за Телевиса. Тя се срещна с мексикански директори, които са я помолили да направи малка роля, за да се върне към актьорската си кариера, затова ще остане известно време в Мексико. "Това е специално участие, кратко, но красиво. Връщам се на снимачната площадка. Ново чудо. Слава Богу", каза незабравимата злодейка от "Трима братя, три сестри".

Лорена ще участва в "Красавицата и Звяра" (La bella y las bestias), новия сериал на създателите на "Пилотът" (La Piloto) с Ливия Брито. В "Красавицата и Звяра" Меритано ще играе майката на главната героиня Алтаир Харабо и ще се появи само в първите два епизода. 

Записите на "Красавицата и Звяра" започват този понеделник, 26 юни, в Мексико. Разказва историята на Исабела (Харабо), жена експерт в бойните изкуства, която се връща в страната си, готова да си отмъсти за смъртта на родителите си. Това е първа главна роля за младата актриса Алтаир Харабо, а нейн партньор е Освалдо Бенавидес (Не ме оставяй). Сериалът ще съдържа 80 епизода.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...