loading...

четвъртък, 8 юни 2017 г.

Габи Еспино и Хуан Алфонсо Баптиста от любовта към приятелството


Може да не е намерила равновесието в любовен план, но Габи Еспино е една от малкото актриси, поддържащи отлична връзка с бившите си. 


Преди да замине за Мексико, където ще се снима в четвъртия сезон на "Госпожа Асеро: Вълчицата" (Señora Acero: La Coyote), Габи бе в компанията на Хуан Алфонсо Баптиста, първата й голяма любов в живота преди повече от две десетилетия, когато и двамата играха и живяха във Венецуела. Възползвайки се, че Гато е в Маями по работа (той се снима в "Без гърди ДА има рай 2" (Sin senos si hay paraiso 2)), двамата се видяха и си припомниха старото време.

Винаги активен в социалните мрежи, Хуан Алфонсо сподели красивата среща с Еспино. "Тук с "китайката", радваме се на успехите, които жъне красавицата", казва Баптиста. Те бяха гаджета през 1997, докато се снимаха в "От все сърце". Връзката им не продължи дълго, но си останаха много добри приятели. "Обожавам го. Бе първата ми любов и днес ми е голям приятел, обичаме се много", сподели преди време Габи за Гато.

На 31 май започнаха записите на "Госпожа Асеро: Вълчицата 4" (Señora Acero: La Coyote 4). Режисьор е Мигел Варони, който е също много добър приятел на Габи откакто работиха в "Дявол с ангелско сърце".


Видеото с Габи и Гато:

Публикация, споделена от GabyEspinoBulgaria (@gabyespinobulgaria) на

2 коментара:

  1. Мигел Варони беше ли режисьор на 3-тия сезон на Госпожа Асеро 3

    ОтговорИзтриване
  2. Не, той режисираше първи и втори сезон, но третия не.

    ОтговорИзтриване

loading...