loading...

петък, 30 юни 2017 г.

"Градско момиче" (Güzel Köylü) - нов турски сериал тръгва по bTV


След финала на "Тайни", който ще бъде показан на 11-и юли (вторник), bTV ще предложи на своите зрители премиерен турски сериал.

От 12-и юли (сряда), всеки делник от 13:30 до 15:00 часа, медията ще върти новата хитова поредица "Градско момиче" (Güzel Köylü) с Гизем Караджа ("Огледален свят", "Надежда за обич", "Опасна красота"), Берк Джанкат ("Кварталът на богатите", "Великолепният век: Кьосем"), Мехмет Али Нуроолу и други. 

"Градско момиче" стартира в Турция на 25-и юни 2014-а година, като върви до 17-и юни 2015-а в ефира на турския канал Star TV. Сериалът съдържа 52 оригинални епизода по 120 минути. 

Поредицата разказва за красивата Гюл (Гизем Караджа) - градско момиче, което заменя живота си в Истанбул за малко село. За съжаление, тя живее в трудни времена - хаосът в града ѝ ѝ идва в повече, а също така мисли, че гаджето ѝ ѝ изневерява. Когато получава писмо от жена, която се представя за нейна баба, Гюл решава да изостави живота си в града и да се премести в малко селце в Южна Турция. Когато пристига, тя научава, че селото не е толкова спокойно място за живеене, както си е представяла, но пък ще намери любовта на това необикновено място.Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...