loading...

събота, 1 юли 2017 г.

10-те най:...Мистериозни актьори


Каква загадка! Тези актьори никога не са били виждани на публични места с половинки.


Актьори и актриси, които не показват половинки.

1. Фернандо Колунга

Ако има галан, който през всички тези години да е разтуптявал женските сърца, то това е той. С повече от десет главни роли, той е един от най-обичаните от публиката актьори. Винаги дискретен с личния си живот, 51-годишният артист никога не е говорил за интимния си свят и не познаваме нито една негова приятелка, въпреки че са го свързвали с доста актриси.

2. Даниел Аренас

Колумбиецът никога не се е показвал публично с компанията на жена. Всъщност 38-годишният актьор призна миналата година, че един от мотивите все още да е ерген, е, че не е дошла жената, която да изпълни очакванията му.

3. Еухенио Силер

Руса коса, сини очи, тяло на Бог.. мексиканският актьор е мечтата на всяка жена. Въпреки това, противно на героите му, изглежда, че не му върви толкова добре в любовта. Вече на 36г., а не знаем за никоя негова приятелка. Силер споделя, че е сам, но отворен за любов.

4. Луис Роберто Гусман

Колко приятелки знаем за този актьор от "Това, което животът ми отне?"? Николко. Винаги е държал личния си живот настрана. В доста интервюта е казвал обаче, че е ерген.

5. Флавио Медина

Лошият от "Не вярвам в мъжете" не вярва в брака. "Не ме интересува нито ще го направя". Интересува го обаче да има дете. "Това искам да направя: искам да имам бебе".

6. Уилям Валдес

Споделя доста неща от личния си живот в социалните мрежи, но актьорът от "Лицето на отмъщението" никога не е показвал приятелка, което означава, че все още не е срещнал жената на мечтите си.

7. Маурисио Енао

Въпреки неоспоримата си красота, колумбийският актьор на 30г., който играе в "Госпожа Асеро", е сам-самичък. "Пътувам много и мисля, че това ме е спряло що се отнася до сантименталния ми живот. Не мисли, че не си давам шанс, разбира се, че да. Излизам много, обичам да се запознавам с хора".

8. Кристиан де ла Кампа

Тези плътни устни разтапят фенките на актьора от "Земя на честта". Въпреки че е харесван доста, засега той не е срещнал правилната жена или поне не го е показал.

9. Синтия Олавария

Спечелвайки титлата Мис, се предполага, че ще има дълга опашка от обожатели зад красавицата и е така. Само че Синтия все още не е открила приказния принц от приказките.

10. Кимбърли Дос Рамос

Венецуелката се снима от доста време в телевизията, но досега не е показвала нито едно гадже. Самата тя признава, че на този етап не се вълнува от любов, а по-скоро от кариерата си.

2 коментара:

  1. По глупава статия скоро не бях чела.

    ОтговорИзтриване
  2. А Фернандо Колунга нямаше ли връзка с Бланка Сото.Иначе интересна статия :)

    ОтговорИзтриване

loading...