loading...

понеделник, 10 юли 2017 г.

Утре в "Моят живот": Бахар решава да подаде жалба срещу Иляс и Ефсун, Ефсун отива да се моли на Мехмет Емир за пари за операцията на Иляс, но Хюлия я бута и гони (11-и юли)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и юли) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

След като вижда Иляс провиснал, Бахар започва да крещи за помощ. Ганимет и Музафер помагат на Бахар и режат въжето. 

Едно дете отива при Мюджеля, Султан и Ефсун и им съобщава за инцидента. 

Всички се струпват и помагат на Иляс да се свести. Пристига и линейката. Бахар се качва с него и тръгват за болницата. Иляс се събужда в линейката, а Бахар е безмълвна. 

Музафер дава писмото, което Иляс е написал до Бахар, на Султан. 

Арзу и Дорук отиват на гости при Атеш. 

Иляс е стабилизиран, а Бахар му казва, че никога няма да може да му прости за това, което са ѝ причинили. През това време идват Ефсун, Султан и Мюджеля, а Бахар си тръгва. 

Лекарите съобщават на близките на Иляс, че той трябва да бъде опериран. Операцията обаче е непосилна за тях, тъй като струва 15 000 лири. 

Всички от квартала отиват да помогнат да бъде преобразена къщата на Иляс. Те боядисват и пренасят мебели, като по този начин помагат на семейството, което е в безизходица. 

Бахар отива в полицейското управление, за да подаде жалба срещу осиновителите си и сестра си. 

Ефсун решава да поиска пари за операцията на Иляс от Мехмет Емир. На вратата обаче я посреща Хюлия, която с викове я бута на земята. Мюге се намесва и застъпва за Ефсун. Ефсун си тръгва разплакана.

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...