loading...

понеделник, 10 юли 2017 г.

Утре в "Моята карма": Акаш моли Митхи за прошка (11-и юли)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и юли) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Акаш взема снимката, на която са той и Нандини, и я скъсва пред Митхи. Митхи го вижда. Той пуска частите от снимката на земята. Извинява се на Митхи и й казва, че не е трябвало да крие миналото си, но не е знаел, че миналото му ще се върне, докато не е отишъл в затвора. Акаш казва, че е искал да й каже, но не е могъл да намери момента и е научил за Рани днес. Заявява, че след като е забравил за миналото си, но ако Рани не е била там, той нямаше да разбере за нея и Нандини. Акаш казва, че може да разбере емоциите си и се опитва да й каже, но Митхи му казва, че не иска да го слуша. Митхи излиза от стаята. 

В дома на Мукта Вишну се прибира с подаръци и я вика. Нани го поглежда и се чуди как ги е купил. Вишну дава подаръка на Мукта. Мукта го пита как е получил пари. Тя му дава вода. Мукта вижда, че е купил играчки за бебето, Мукта забелязва и гривните, които й е купил. Нани също ги вижда и не може да повярва на очите си. Тя отива при Мукта и двете са много щастливи. Мукта си слага гривните. Нани казва на Мукта, че щом Вишну не иска да каже от къде е получил парите да не го пита. Мукта казва, че сигурно са го наели в някоя компания, която му е дала аванс, докато Нани казва, че това няма значение, докато не получат парите. Вишну им казва истината, докато Мукта ще донесе всичко, купено с тези пари. Мукта казва на Вишну да върне нещата, докато Нани казва, че няма да ги върнат. След това тя се кара на Вишну за получаването на пари по този начин и си тръгва, докато Мукта му се извинява, ако тя е казала нещо лошо. Мукта прегръща Вишну, докато Вишну казва, че всеки ден ще бъде като този. 

Нандини е в стаята при Рани и й говори. Митхи е в кухнята, Акаш влиза при нея. Той й се извинява отново и й пада на колене. Акаш казва, че я обича много и знае, че я е наранил. Акаш казва, че приема Рани като отговорност и казва, че ще се наказва, когато направи нещо нередно. Той обещава да стои далеч от нея, докато не докаже, че я обича и няма да влезе в стаята им, докато тя не му прости. 

Екадаши се моли, докато Малвика е ядосана и иска да спи. След това се кара с Екадаши, когато Акаш идва и се присъединява към разговора им. Тя дава на Aкаш и Митхи благословията си. Акаш получава обаждане от по-малкия си брат, Митхи идва там, за да свършат Пуджа. Екадаши отива да говори с него. Рани слиза с Нандини, тя вижда Митхи и се затичва да я прегърне. Нандини слиза долу, Малвика я вижда и отива да предупреди Екадаши. Екадаши спира Нандини и й казва, че това е храм, казва й да не оставя нечисти стъпки тук. Нандини си тръгва. Екадаши се закашля и Митхи й дава вода. Рани тръгва след Нандини. Рани стои пред вратата на стаята и чака Нандини, Митхи също е там. Нандини излиза и си избърсва сълзите, когато тя се изправя срещу Митхи, която й казва да не се впечатлява от думите на Екадаши. Нандини й казва, че не се е впечатлила от думите й. Митхи се опитва да я успокои и Рани приема това, което Митхи казва, тъй като тя й се доверява. Тя казва това за Акаш като излиза от стаята.

1 коментар:

  1. Това е днешния епизод,не утрешният,тоест (11.07.17) внимавайте като поствате.Моля поправете си грешката!

    ОтговорИзтриване

loading...