loading...

понеделник, 10 юли 2017 г.

Феновете са бесни заради финала на "Черна обич", бойкотираха социалните мрежи


Както знаем сериалът "Черна обич" завърши.

Феновете на проекта от всички държави, започнаха да атакуват социалните мрежи и да настояват за продължение. 

Много от тях искаха щастлив край за Кемал и Нихан, като са започнали да коментират финала в социалните мрежи.

- "По-добре вместо Кемал да беше умрял моят приятел (гадже)."

- "Майка ми все още се надява Кемал да е жив. То тя не може да приеме смъртта му, камо ли Нихан да я приеме."

- "Сърцето ми е разбито, въпреки че измина повече от една седмица. Сериалът свърши, но аз все още не вярвам в този край. Исках да има хепи енд за Нихан и Кемал."

- "Черна обич" беше част от моя живот. Тяхната история завърши правдоподобно, защото това е животът. И в истинския живот няма нищо реално."

- "Какъв тъжен финал! Жал ми е, че всичко свърши така. Един луд раздели две любящи сърца!"

- "Кемал отдаде живота си, заради любовта. Кой в наши дни може да направи такова нещо, заради любовта? Никой! Да, може да е умрял , но до края се бори за своята любов."

- "Днешният дъжд - това са сълзите на феновете на сериала."

- "Ние обявихме траур, защото е умрял Кемал Сойдер."

4 коментара:

 1. Като в Огледален свят

  ОтговорИзтриване
 2. Справедлив е гневът на зрителите -защо трябваше да правят още епизоди, за да свърши толкова тъпо ? Сватбата можеше да бъде един хубав финал. Същото е и с "Огледален свят - щом Хазал Кая е решила да започне нов сериал, ,който между впрочем беше пълен крах, защо трябваше да я убиват ? Ами Гюлсерен в Paramparca - голяма тръпка за зрителя да убият главен герой, няма що !

  ОтговорИзтриване
 3. Ако не е финал, който да те разтърси из основи – не ми го хвали! Щом си изплаках главата и за малко да припадна, значи са си свършили добре работата сценаристи и режисьори! Аз пък обичам такива тежки драми, така бръкна в сърцето и душата ми този сериал, че завинаги остава загнезден там. Обичам ''Черна обич'', обичам Кемал и Нихан! Краят не прави сериала по-малко хубав, това, което е трябвало да стигне като послание до нас – зрителите, е стигнало.

  ОтговорИзтриване
 4. Който иска щастлив край, да гледа латино сериалите. Те са леки и релаксиращи, докато турските са тежки, депресиращи и натоварват психиката на човека. А някои твърдят, че били като приказка. Според мен са на светлинни години от приказния свят!

  ОтговорИзтриване

loading...