loading...

вторник, 11 юли 2017 г.

Утре в "Моята карма": Акаш идва в съзнание (12-и юли)


Прочетете какво ще се случи утре (12-и юли) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Екадаши се моли за здравето на сина си. Рани идва и вижда Акаш, казва му татко. Митхи ѝ казва да влезе вътре, Рани влиза и сяда на леглото. Тя пита Митхи дали баща ѝ ще се оправи, като Митхи ѝ отговаря положително. Рани прегръща Акаш. Митхи казва, че има много власт в любовта. Тя ѝ разказва за Екадаши и че тя е нейната баба - трябва да я уважава, тъй като тя е наставникът ѝ. Рани се съгласява и казва, че се грижи за баща си и за майка си. Митхи казва на Акаш, че Рани го е нарекла татко за първи път и го моли да оздравява скоро. Иска да види щастието на лицето му, когато Рани дойде и го прегърне.

Нандини пита Митхи дали може да направи лекарство за Акаш. Митхи казва, че няма нужда от нея. По -късно тя е седнала на стълбите и си мисли за нея и Акаш. Малвика слиза долу и я пита защо плаче, прегръща я. Нандини обяснява, че е искала да помогне на Акаш, но Митхи е отказала. Не знае защо Митхи се страхува от нея. Малвика казва, че знае тя е първата любов на Акаш и никой не може да го забрави. Всичко е дала на Митхи.

Митхи е при Акаш и му слага студени кърпи на челото, за да му спадне температурата. Тя ляга на корема му. На сутринта Рани е в храма на двора и се моли за Акаш, Екадаши отива при нея и ѝ се кара. Екадаши извършва ритуал. Нани и Дамини са в дома им в стаята на Митхи и Акаш. На тръгване Дамини си взема довиждане. Нани пита Екадаши как е приела Рани. След това си тръгват.

Митхи седи при Акаш и му говори, телефонът ѝ звънва и тя вдига. Обажда се докторът да пита как е Акаш. Митхи му казва, че засега е добре. Докторът я съветва да се опита да го събуди. Митхи потърква ръцете на Акаш, за да ги стопли. Акаш се събужда и хваща ръката на Митхи, след това Нандини влиза в стаята им и той я вижда. Митхи се натъжава, пуска му ръката и става от леглото. Нандини влиза при Акаш и го пита как е. Той ѝ отвръща, че е добре, когато Митхи се грижи за него.

Акаш се облича, когато Нандини идва и му носи лекарството. Той ѝ благодари.

Източник: Моята Карма/Uttaran - Официална страница

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...