loading...

вторник, 11 юли 2017 г.

На кастинг за "Признавам се за виновна"


Започна подборът на актьори, които да участват в новата мексиканска сага "Признавам се за виновна" (Me declaro culpable).


Първите потвърдени имена, както писахме, са тези на Даниела Кастро и Рамиро Фумацони, които ще бъдат лошите в историята. Кастингите за избор на останалите актьори продължават. За главната зряла протагонистка се борят Сусана Гонсалес и Майрин Виянуева. 


Главният зрял протагонист щеше да е Артуро Пениче, но той отказа, тъй като е бил обещал преди това да играе в друга нова мексиканска продукция - "Измяната" (El Engaño) на Мапат.


Така за неговата роля се борят Гай Екер и Кристиан Мейер.Джералдин Сивик и Сабин Мусие също бяха на кастинг за едни от поддържащите роли и изглежда Мусие, която сме свикнали да гледаме като лоша, ще бъде част от този сериал. "Нов проект", написа в Инстаграм, показвайки новата си визия.


Накрая, доста сайтове пишат, че главната млада двойка ще бъде Ирина Баева (Дойде любовта) и Хуан Диего Коварубиас (Че те обичам, обичам те), но засега никой от тях не го е потвърдил.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...