loading...

вторник, 11 юли 2017 г.

Утре в "Моят живот":Бахар е много зле и припада, Хасрет разбира, че Атеш има син, Ефсун решава да се предаде в полицията, но... (12-и юли)


Прочетете какво ще се случи утре (12-и юли) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Бахар подава жалба в полицията срещу тези, които съсипаха живота ѝ. По-късно се обаждат и съобщават новината на Хюлия, тя е на седмото небе. 

Бахар е нервна. Тя се среща с истинските си родители, но все още не е готова. Тръгва си. 

Късно вечерта Бахар и Атеш се прибират. Бахар припада пред къщата. Атеш веднага вика лекар. През това време идва Арзу, а Атеш отново се скарва с нея заради Дорук. Хасрет слиза от таксито, за да види дъщеря си, но чува разговора между Арзу и Атеш. Разбира, че Атеш има син от друга. 

Атеш отива в хотела, за да вини сина си. Сяда до него и го помилва по ръката докато спи. Хасрет остава у Атеш, за да се грижи за Бахар. 

Ганимет се заема да помогне на Иляс с помощта на хората от квартала. Тя носи парите в болницата и ги дава на Султан и Ефсун. Ефсун се разплаква от радост. Мюге също носи определена сума. 

Исмаил иска да вземе показания от Ефсун, заради жалбата. Ефсун смята да се предаде в полицията, но Султан я убеждава да не го прави. Докато Исмаил отива към болницата, Ефсун бяга по заръка на леля си. 

Бахар идва в съзнание, но нито Атеш, нито Хасрет смеят да ѝ признаят истината за Дорук. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...