loading...

четвъртък, 6 юли 2017 г.

Започнаха записите на "Госпожа Асеро 4"


От няколко седмици в Мексико започнаха да се снимат новите епизоди на супер сериала на Телемундо "Госпожа Асеро: Вълчицата 4" (Señora Acero: La Coyote 4).


Оглавявана от Каролина Миранда и Луис Ернесто Франко, продължението на успешния сериал се върти около Висента Асеро (Миранда) и Даниел Филипс (Франко), които сега, след смъртта на Чучо Касерес (Серхио Гойри), имат още повече врагове. С правителството на Мексико и САЩ, които следят всяка тяхна крачка, семейство Асеро решават да се преместят в Нуево Ларедо, Тамаулипас, за да ръководят бизнеса си.

Индира Карденас (Габи Еспино), която вече е шеф на отделението в Тексас, продължава да е основната пречка за Висента и Даниел. Но не и единствената. Индио Амаро (Хорхе Сарате), без пари и власт, се заклева да си отмъсти на Асеро и Филипс, които са го разорили, прибирайки дрогата му.

Сякаш това е малко, се появява нов враг: Колумбийският бос, господин Ромеро, чиято истинска самоличност е Хулиан Монтеро, син на Брисеида и племенник на Родриго Монтеро. Ромеро, който идва в Мексико, за да си отмъсти за смъртта на близките си, се обсебва от Висента и праща Индио да я отвлече. Ромеро е изигран от Диего Кадавид, който се присъединява към историята с главна роля.

Още веднъж кръвта и отмъщението преследват Висента Асеро, която въпреки болката си, ще продължи да раздава справедливост по границата... Вълчицата. Мишел Дувал, Ана Лусия Домингес, Родриго Хирао, Маурисио Енао и Оскар Приего допълват главния състав, към който се присъединявата нови актьори, сред които Джонатан Ислас, Фелипе Бетанкур, Мария Фернанда Кирос. Мигел Варони се връща като режисьор.

От самото начало през 2014 "Госпожа Асеро" се е превърнала в една от най-успешните продукции на Телемундо, следвайки разбира се "Господарят на небесата". Въпреки отсъствието на Бланка Сото, оригиналната протагонистка, третият сезон счупи рекорди по гледаемост в часовия пояс от 22:00, превръщайки се в най-гледаното предаване на испански език. "Госпожа Асеро" е оригинална история на Роберто Стопейо.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...