loading...

петък, 14 юли 2017 г.

Ванеса Вийела се сбогува с "Господарят на небесата"


Героинята й Емилиана бе убита във вчерашния 18-ти епизод.


Никой не предава "Господарят на небесата" и остава жив, за да го разказва. Супер сериалът на Телемундо изпрати вчера, 13 юли, една от главните си героиня.  Аурелио Касияс (Рафаел Амая) я удушава, след като разбира истинските й намерения. Емилиана се появи в четвъртия сезон с желанието да накара наркотрафиканта да се влюби в нея, за да си отмъсти за смъртта на баща си... Но накрая тя се влюби в него. Въпреки това, Касияс не можа да й прости.

Развръзката на Емилиана, както се очакваше, разбуни социалните мрежи и раздели публиката на такива, които бяха доволни от смъртта й и такива, които не. Самата Ванеса сподели, че в този сериал всичко може да се случи. Щастлива е, че хората са харесали Емилиана, въпреки че беше лоша. Във фейсбук лайв каза, че се радва, че е била част от тази продукция. От доста години работи за Телемундо и й харесва.

Срещнала е страхотни актриси, които е опознала повече по време на снимките, и признава, че им се е възхищавала като актриси, но сега и като човешки същества. Сред тях изтъкна Фернанда Кастийо, Кармен Ауб и Сабрина Сеара. А за Рафа Амая каза, че са се разбирали много добре, той винаги е бил в добро настроение, шегували са се много.

От друга страна, сподели, че взима актьорски курсове в Лос Анджелис, защото един актьор трябва да се готви непрекъснато. Също така, скоро ще изненада феновете си с нова роля.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...