loading...

неделя, 2 юли 2017 г.

В следващите епизоди на "Завинаги свързани": Манав и Арчана се развеждат официално, а Арчана удря Шравани


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия индийски сериал "Завинаги свързани", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Арчана признава на Манав притесненията си, че Варша е готова да разкрие на Сатиш и Бавна за аферата си с Ашвин. Манав е уверен, че казвайки истината, Варша ще спечели уважението на своите близки. Бавна разпитва Ашвин. Той лъже, че Варша се е влюбила в него и въпреки факта, че е семеен, е искала да започнат връзка.

Савита и Вишвас се противопоставят на съдебно решение - сградата, в която живеят, да бъде разрушена. В тяхна подкрепа се обявява и местният адвокат Кешав, известен с грижите си за бедните и неоправданите.

Арчана е загрижена за Манав. Тя не желае съпругът й да се претоварва в новата работа, тъй като здравето му все още не е стабилно. Савита е трогната от жертвоготовността на Арчана. Убедена е, че снаха й иска да продължи семейния си живот с Манав, но е готова да се отрече от щастието, за да може Манав да изпълни задълженията си към своя покоен брат. Варша разкрива на Сулочана намерението да разкаже на Сатиш и Бавна за връзката си с Ашвин. Тя е сигурна, че по този начин ще предпази родителите си от възможни интриги. Бавна събира смелост и заявява на Варша, че държи да разбере какви са били отношенията й с Ашвин преди да се омъжи за Сатиш. Бавна отказва да повярва на Варша, че Ашвин я е измамил. Расика е доволна, че планът й е успял.

Манав вижда,че Бавна е разгневена на Варша, но не знае каква е причината. Решава да не споделя за случилото се на Арчана. Планира да разговаря с Варша. Бавна съобщава на Варша, че ще информира Сатиш за връзката й с Ашвин. Ашвин оклеветява Варша пред Урмила и Сатиш, като ги убеждава, че тя е настоявала да имат извънбрачна връзка. Вандита чува разговор между Расика и Аджит и докладва на Манав. Моли брат си да защити доброто име на Варша. Манав разказва на Арчана, че нравствеността на Варша е поставена под съмнение. Разтревожена, Арчана информира близките си. Сулочана и Манохар са готови на всичко, за да запазят честта и достойнството на Варша неопетнени.

Бавна съобщава на Сатиш, че не желае да живее под един покрив с Варша. Сулочана е разстроена, тъй като бракът на Варша е на път да се провали. Сатиш отказва да позволи на Варша да напусне дома му. Той споделя, че не иска да взима прибързани решения. Въпреки обидите, които Бавна нанася на Варша, Сатиш се застъпва за съпругата си. Убеден е, че трябва да й се довери. Манав уверява Арчана, че в нейно лице вижда не само грижовна съпруга, но и добър приятел. Признава, че се надява и след развода да запазят дружбата си.

Савита забранява на Арчана да кани близките си на бебешкото тържество, организирано за Шравани, тъй като знае, че скоро Арчана и Манав ще се разделят. Затова не желае да увеличава болката й, принуждавайки я да присъства на празненството за бебето на Шравани. Сулочана иска обяснение от Манджуша, защо Расика постоянно опитва да помрачи щастието на техните близки. По настояване на Савита, Манав и Арчана канят Расика на предстоящото бебешко парти. Шравани съобщава на Манав и Савита, че е против Арчана да присъства на бебешкото парти. Арчана е готова да приеме поставените условия. Моли единствено да довърши организацията за празненството. Гириш се противопоставя на Шравани. Той заставя дъщеря си да приеме факта, че Арчана ще бъде част от присъстващите на партито. Заявява, че Арчу е достойно и добро момиче и Шравани трябва да я уважава. Савита споделя с Арчана, че предпочитата да остане нейна снаха. Въпреки че не са получили покана, Сулочана и Вайшали посещават дома на Манав за празненството, организирано в чест на Шравани. Арчана е изненадана от внезапната им поява. Сулочана съветва Манав да приеме предизвикателството и да изпълни задълженията си към Шравани. Чувайки думите на Сулочана, Савита се разчупва. Тя признава на Дамодар, че иска да съхрани брака на Манав и Арчана. Дамодар обаче е уверен, че вече е прекалено късно, за да се предприемат подобни действия.

Сатиш се среща с Урмила, за да разговарят за връзката на Ашвин и Варша. Подразнена от факта, че Сатиш защитава съпругата си, Урмила заявява, че не желае да поддържа приятелски отношения с него. Савита предлага на Арчана да остане в дома им, докато разводът й с Манав влезе в сила. Арчана се съгласява. Това решение разгневява Шравани. Тя обижда за пореден път Арчана. В състояние на афект Арчу удря плесница на Шравани. Признава, че единствената причина за развода й с Манав е не липсата на уважение и любов между тях, а опитът да удовлетворят нейните желания.

Дамодар и Савита настояват адвокатът им да спре развода на Мавав и Арчу. Аджит заставя Арчана да се раздели с Манав. Заплашва, че в противен случай ще нарани Вандита. Близките на Арчана и Манав ги убеждават, че трябва да съхранят своя брак. Въпреки настойчивостта им обаче, Манав и Арчу заявяват, че желаят да се разведат. Роднините им са съкрушени.

Савита среща трудности с приемането на факта, че Арчана и Манав са официално разделени. Арчана се завръща в дома на родителите си. Разкрива им аргументите, поради които с Манав са сложили край на своя брак. Всички са убедени, че Арчана не е постъпила правилно, отказвайки се от личното си щастие, но приемат с уважение постъпката й. Сулочана порицава Расика и Аджит, че са изнудили Арчу и Манав да се разведат. Манав информира Аджит, че с Арчана вече не са съпруг и съпруга, но сърцата им ще останат завинаги свързани.

Източник: Завинаги Свързани

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...