loading...

неделя, 2 юли 2017 г.

В следващите епизоди на "Прости ми": Тунч умира, Джесур отвлича Бахар


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Прости ми", излъчващ се всяка делник от 14:30 до 16:00 часа по Нова телевизия.

Зюхре се уверява в действията на Осман, с които се е опитал да отдалечи Тунч от нея и казва, че няма да му прости. 

След направената животоспасяваща операция, Бахар почва да се съвзема.

Акиф поръчва на Тунч фалшивите документи и Тунч се отправя към дома му. Налян го вижда през прозореца и го разпознава. Предупреждава Акиф и в преследването Тунч е прострелян. Джунейт обезоръжава Акиф, но Сейхан и Налян се измъкват. 

За да отдалечи Кемал от болничното легло на Бахар, Инджи го заблуждава, че не се чувства добре. Той отива при нея и внезапно състоянието на Бахар се влошава и се налага да й бъде направена повторна операция. 

Умут и Лейля се разделят. Лейля и сестра й напускат града и заминават при баща си. Ейлюл открива ранения Тунч, но въпреки всички положени усилия той умира от загуба на много кръв. 

Джунейт тръгва по следите на Сейхан и дъщеря си. Той и Фериде успяват да вземат Гюнеш. Налян насочва срещу тях зареден пистолет. Саваш я прострелва, но тя успява да се измъкне.

След повторената операция лекарите съобщават на Севги, че Бахар е починала. Кемал научава тъжната новина и нахлува в операционната зала и настоява да види трупа на жена си, но лекарите му отказват. Той започва да подозира, че Бахар е жертва на отвличане. 

Азиз узнава, че фирмата му се разследва и той няма достъп до дома си, докато трае процедурата. 

По нареждане на Джесур двама мъже отиват в болницата, за да вземат записите, на които се вижда, че той е отвлякъл Бахар. На излизане от сградата Кемал разпознава единият - доктора, който им е съобщил, че Бахар е починала. Комисар Саваш залавя единия престъпник, но другият се измъква. 

Джесур решава да напусне Турция заедно с Бахар, която държи в отдалечена къща. Инджи узнава, че Бахар не е мъртва, а че е в неизвестност. 

Азиз е обвинен в крупни измами и Джунейт е сигурен, че зад това стои Налян. Кемал успява да открие местонахождението на единия престъпник, който работи за Джесур, разпитва го и разбира, че Джесур е поръчал два международни паспорти - за него и Бахар.

Ейлюл прави опит за самоубийство, но Зюхре и Осман я спасяват. Севги проследява Джесур и се скрива в колата му. Решена е да намери дъщеря си.

Източник: Прости ми/Beni Affet/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...