loading...

вторник, 4 юли 2017 г.

Синът на Гретел Валдес на кастинг за Телемундо


Сантино, синът на Гретел Валдес и Патрисио Боргети, се яви на кастинг за роля в нов биосериал, който подготвя Телемундо.


Актрисата каза, че пробите, които е направил синът й за биосериала на Луис Мигел (известен мексикански певец и бащата на децата на Арасели Арамбула), са били изключение, тъй като не планира да го лансира като актьор, а предпочита да си изживее детството. "Бяхме на кастинг, поканиха ни, но истината е, че искам Санти да се фокусира изцяло върху училище. Вдигна се много шум, но нищо, яви се на кастинг и ще видим какво ще стане. Няма да го правя нито актьор, нито певец, на 8г. е и това няма да се случи", заяви известната майка.

Този уикенд бяха прослушванията за позволения сериал на певеца в хотел в Мексико Сити, където присъстваше и Диего Бонета, който ще играе големия Луис Мигел, наричан "Слънцето". В сериала ще покажат всички етапи от живота на Луис Мигел, затова са извикани деца на различна възраст. "Знам, че ще отидат много хора. Ако стане така, че Санти получи ролята, ще го направи тогава", обясни Валдес.

Питайки я в бъдеще дали би искала синът й да последва стъпките й в актьорството, каза: "Не знам какво ще стане, сега е на 8г. и най-важно е училището. Искам да се радва на всеки етап от живота си. Когато завърши колеж, той ще реши и аз ще го подкрепя", заяви лошата от "Непростимо". Самият Санти каза, че не е знаел кой е Луис Мигел, но след като е видял негови видеа, много иска да е част от този сериал.

Миналата година Гретел копротагонизира "Амазонките", а тази се завръща отново като злодейка. "Не ми е позволено да говоря за теленовелата, мога само да кажа, че почваме записи в края на август и ще правя своето, така че ще се забавлявам".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...