loading...

неделя, 9 юли 2017 г.

Кариме Лосано пробива в САЩ


Кариме Лосано, която последно се снима в теленовела през 2014, отиде в САЩ да учи и вече има роли в два американски сериала.


Първият й пробив е в комедийния ситком "Кевин може да почака". "Живея тук, в САЩ, от доста време и имах благословията да участвам в този сериал на Си Би Ес. Беше прекрасно да работя с Кевин Джеймс, страхотно преживяване, понеже той е голям комик. Много съм щастлива. Ще играя и в "Истинският Роб", който излиза по Нетфликс. Участвам във втория сезон с Роб Шнайдер и Пати Мая, която е много талантлива мексиканска продуцентка и актриса. Случват ми се хубави неща", сподели актрисата и уточни, че вторият сезон на "Истинският Роб" започва през август или септември. "По-лесно е да играеш в теленовели, но искам да пробвам нови неща", каза актрисата от теленовели като "Мечтите са безплатни" и "Три жени".

В последната си теленовела с Кристиан де ла Фуенте
Освен като актриса, Лосано се изявява и като продуцент на филма "Червения диамант", който засне в Мексико. "Искам да продължавам да се уча, да си поставям цели. Щеше да ми е по-лесно да остана да правя теленовели и ако един ден ми предложат готина теленовела, бих приела с удоволствие". Накрая сподели, че й предстои нов проект като продуцент и актриса. "Има един филм, който искаме да снимаме в Росарито и Пуерто Ваярта".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...