loading...

неделя, 9 юли 2017 г.

Утре в "Моят живот": Иляс провисва на бесилото, Атеш разбира за сина си (10-и юли)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и юли) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Исмаил отива да посети Бахар, за да разбере как се чувства след преживяното. 

Бахар много липсва на Ефсун. Тя не спира да гледа снимката на сестра си и да плаче. 

Гюлесер решава да напусне къщата на Иляс и Мюджеля. Тя си събира багажа и тръгва заедно със сина си. 

Бейза събира всички дрехи на Ефсун по нареждане на Хюлия. Лелята на Бахар не иска да вижда никакви вещи на измамницата в имението си. 

Ефсун отива у Исмаил, за да говори с нея. Там я посреща Бахар, която след като я вижда, я гони от апартамента в присъствието на Исмаил. 

Атеш отива да говори с Арзу в хотела, в който е отседнала със сина ѝ. Малкият излиза от апартамента, а Арзу си мисли, че е избягал и се панира. Детето слиза в гостната и се крие до един стол. Атеш го вижда и започва да го разпитва. Дорук разказва на Атеш за баща си. Атеш иска снимка, за да го види и детето му дава такава. Атеш вижда себе си на снимката. Дорук става и прегръща Атеш. 

Хасрет отива при Иляс, за да му иска обяснение за всички изречени лъжи. 

Арзу се появява и разказва на Атеш за сина им. 

Иляс решава да сложи край на живота си. Той пише писмо до Бахар и слага бесило на врата си. През това време Бахар пристига в къщата. Докато Бахар го търси вътре, Иляс провисва на въжето. Бахар го вижда...

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...